We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Paraguay

Studera Lag i Paraguay 2024

Studera i Paraguay

Vad är en juristexamen i Paraguay? För att öva lag i Paraguay, måste studenterna först slutföra en kandidatexamen 's Utbildningsprogram, följt av forskarutbildning vid ett av landets ' s lag skolor, som avslutas med en magisterexamen i juridik grad. Dessa program fortfarande definieras som landet utvecklar sina juridiska utbildningsprogram ytterligare. Lag högre utbildning i Paraguay flesta Paraguay 's privata universitet ligger i Asunción. Nationella universitet finns i Pilar, Encarnacion, Coronel Oviedo, Este och San Lorenzo, men inte alla dessa program erbjudande juristexamen. Universiteten ger vanligtvis sin utbildning på spanska, men vissa byter till engelska och kurser kan också erbjudas på italienska. En kunskap om dessa språk är till hjälp. I Paraguay, driver läsåret från mars till november, även om sessioner utanför dessa månader kan hållas.En av fördelarna med att studera juridik i Paraguay är det faktum att många av universiteten har placeringsceller. Dessa hjälper utexaminerade hitta arbete efter avslutad studiekurs. För juridikstudenter, kan möjligheter att öva lag vara svårt att hitta, men dessa placeringsceller kan hjälpa eleverna identifiera potentiella inbrytningar på sin utbildning. Som sagt, på grund av den unika karaktären av Paraguay rättssystemet, en juristexamen i Paraguay kvalificerar endast en student att praktisera lag i Paraguay. Ytterligare studier är nödvändigt att studera någon annanstans. Regeringen i Paraguay dikterar inte behörighetskraven för internationella studenter, så de som söker en juristexamen i Paraguay kommer att vara i händerna på skol 's inträdeskrav. Det program för högre utbildning i Paraguay är relativt ny i jämförelse med det globala utbildningssystemet, så längden på studien och kostnaden för studien varierar från en skola till en annan.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  214
 • Andel av verktyg

  16
 • Internetabonnemang

  16
 • Lokal transport

  22

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  4
 • Biobiljett

  5
 • Pint lokalt öl

  1

Om Paraguay

Introduktion till Paraguay Republiken Paraguay är ett litet landlocked land i Sydamerika som sitter mellan Brasilien, Bolivia och Argentina. Den största staden, Asunción, är också huvudstad i Paraguay. Detta land är en av de fattigaste i Sydamerika och är helt isolerade från resten av världen, vilket gör det mindre lockande för internationella studenter. Ändå, med sin unika rättsordning, har landet något tilltalande för dem som är intresserade av att studera och praktisera lag. Paraguay har ett subtropiskt klimat, med mer tempererat väder i södra halvan av landet jämfört med den norra halvan. Människorna i Paraguay är inte rika, men de är djupt religiös. På grund av landets 's ekonomi, stress förknippas med fattigdom dominerar stora delar av landet ' s kultur. Landet 's ekonomi innebär också att levnadskostnaderna i Paraguay är låg, vilket kan vara en fördel för dem som funderar på att studera inom landet.Vad är lagen System i Paraguay Rättssystemet är också en inkvisitoriska systemet med högsta domstolen fungerar som den högsta lagen i landet. Lagarna i marken bygger till stor del på den argentinska och franska koder. I Paraguay är Rättsvetenskap källan av lagen, trots att landet är tekniskt följer dess konstitution. Ändå traditionen av domstolen är det som dikterar öva av lagen. Domstolen 's beslut gått ned under åren är grunden vari framtida domstolar kommer att döma. På grund av detta, den rättsliga filial i Paraguay har en betydande mängd ström.