Keystone logo
Qatar

Bästa universiteten för Lag Program i Qatar 2023

Antal institutioner: 17
  • Al Jazirah Al Hamra, Förenade arabemiraten
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 8 Mer

  Ascencia Business School ger studenterna möjlighet att studera internationella universitetsprogram medan de bor i Förenade Arabemiraten. Vårt främsta mål är att ge alla våra studenter en kvalitet och kostnadseffektiv utbildning och vi är stolta över att hålla högsta akademiska standard. Ascencia Business School har en god förståelse för den lokala marknaden och en enorm erfarenhet av utbildningshantering sedan 2006. Vi har utforskat marknaden i Mellanöstern och hittat sätt att framgångsrikt marknadsföra den fullt ackrediterade, godkända och erkända läroplanen. Våra kurser levereras av västerländska kvalificerade föreläsare som håller sina doktorsexamen och hämtas från akademiker och har relevant industriell erfarenhet.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Al Rayyan International University College (ARIU) är en efterträdare av det första privata universitetet i delstaten Qatar, som öppnade i september 2000 och i mer än 20 år har specialiserat sig på att tillhandahålla affärsrelaterade examina med fokus på turism, gästfrihet och internationella företagsstudier . Under denna period verkade universitetet under överinseende av Al Rayyan International Education (ARIE) och NHL Stenden University of Applied Sciences i Nederländerna. Från september 2021 öppnar institutionen ett nytt spännande kapitel i sin existens och inleder ett strategiskt partnerskap med University of Derby i Storbritannien. Genom detta partnerskap kommer ARIU att erbjuda brittiska ackrediterade grund- och forskarutbildningar, internationell gästfrihetsledning, internationell turismledning och internationell företagsledning. ARIU i partnerskap med University of Derby kommer att fortsätta sitt arv som en högskoleinstitution av excellens och en ledande leverantör av utbildning på universitetsnivå i Qatar, GCC-regionen och internationellt. ARIU har ett mycket bra läge för att ge eleverna stora möjligheter till lärande och karriärutveckling. Dess läge i den livliga staden Doha och GCC-regionen är avgörande för institutionens identitet och framgång som skola.

  • Doha, Qatar

  Qatar Finance And Business Academy är specialiserat på utbildning och utveckling av sektorn för finansiella tjänster. Vi tror att en sådan investering är en nyckelstrategi för att stödja en modern, serviceinriktad, kunskapsbaserad ekonomi.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Nordvästra Qatar-studenter, lärare, personal representerar nästan 60 nationaliteter. Våra akademiker går med i ett växande nätverk av kreativa, företagande nordvästra Qatar-alumner, liksom tiotusentals nordvästra alumner i ledarskap och kreativa roller runt om i världen.

  • Doha, Qatar

  College of the North Atlantic – Qatar (CNA-Q) skapades för att uppfylla de ambitiösa och visionära målen i Qatar National Vision (QNV) 2030. CNA-Q är ett partnerskap mellan staten Qatar och College of the North Atlantic i Kanada .

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  I mer än ett sekel har Carnegie Mellon University utmanat nyfikna och passionerade att föreställa sig och leverera arbete som betyder något. Carnegie Mellon är ett privat, topprankat och globalt universitet och sätter sin egen kurs med program som inspirerar till kreativitet och samarbete.

  • Baaya, Qatar

  En "ökenros" är namnet på rosliknande formationer av kristallkluster som finns i Qatars torra ökenregioner. Den vackra, komplexa designen av en ökenros ger 'kronblad' som fläktar ut i strålande platta kristallkluster. Detta invecklade naturfenomen har blivit en kulturell ikon i Qatar, ett land där konst och design värdesätts. Som en ökenros är varje student vid University of Calgary i Qatar unik. Våra studenter är det centrala i allt vi gör och är kärnan i en unik sammanvävd uppsättning mål och prioriteringar som kommer att styra vår tillväxt under de kommande fem åren.

  • Doha, Qatar

  Som en del av en betydande nationell investering i mänsklig utveckling och delvis uppfyllande av de utbildningsmål som anges i Qatars nationella vision 2030, inrättade utbildningsministeriet i Qatar delstaten Community College of Qatar (CCQ). Syftet med CCQ är att tillhandahålla ett varierat utbud av utbildningsmöjligheter som inkluderar: 2-åriga akademiska program som förbereder studenter för överföring till fyraåriga universitet, 2 + 2 akademiska program samt 2-åriga karriärinriktade program för att möta landets kritisk arbetskraft och arbetskraftsbehov.

  • Amman, Jordanien
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 6 Mer

  Divan International kom till för 18 år sedan. Det är en ackrediterad och licensierad plattform som utan tvekan är den bästa ledande organisationen för kulturutbyte, utbildning, utbildning och resor, allmänt känd för sin oklanderliga service för ungdomar från arabländerna och hela världen också.

  • Al Khobar, Saudiarabien
  • Riyadh, Saudiarabien
  • + 6 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  Georgetown University i Qatar (GU-Q) är en extra plats för Georgetown University, baserat i Education City i Doha. Universitetet erbjuder ett fyraårigt grundutbildningsprogram i internationella frågor som leder till kandidatexamen i utländsk tjänst (BSFS). Studenter har möjlighet att välja en av fyra majors och en av tre certifikat.

  • Doha, Qatar

  Sedan hösten 2003 har Texas A&M University at Qatar erbjudit kandidatexamen i kemiteknik, elektroteknik, maskinteknik och petroleumteknik. Texas A&M i Qatar erbjuder också två examina i kemiteknik sedan hösten 2011: en Master of Science (MS) och en Master of Engineering (M.Eng.). Förutom ingenjörskurser ger Texas A&M i Qatar undervisning i naturvetenskap, matematik, liberal arts och humaniora. Läroplanen som erbjuds på Texas A&M i Qatar är identisk med de som erbjuds på huvudcampuset i College Station, Texas. Kurserna ges på engelska och i en sampedagogisk miljö. Ryktet om excellens är detsamma, liksom engagemanget för att utbilda ingenjörer utrustade för att leda nästa generations ingenjörer över hela världen.

  • Derby, Storbritannien
  • Doha, Qatar

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Doha, Qatar

  HEC Paris anslöt sig till Qatar-stiftelsen i juni 2010 och förde världsledande Executive Education-program och forskningsaktiviteter till Doha och regionen. Det är den första europeiska partnern i Education City.