Keystone logo
Ryssland

Studera Lag i Ryssland 2024

Studera i Ryssland

Vad är en juristexamen i Ryssland Ryssland? Har flera juristexamen, och utbildning är baserad på den europeiska grundtradition. Vissa universitet erbjuder en Bachelor i juridik som en nybörjar juristexamen. Specialisten i juridik är den vanligaste delas examen i rysk lag. Lag högre utbildning i Ryssland Ryssland är en relativt ny aktör på den internationella student marknaden, och en av fördelarna med att studera i Ryssland är överkomliga. Varierar beroende på programmet, men är helt rimliga jämfört med liknande program i andra delar av Europa. Kulturarvet i landet är en annan fördel med att studera i Ryssland. Eleverna tillbringar fyra eller fem år studerar juridik i Ryssland, beroende på om de väljer en Bachelor eller specialist program. Studenter som redan innehar en kandidatexamen i ett annat fält kan lägga till en juristexamen på bara tre års studier.Efter att ha fått en kandidatexamen eller Specialist Examen i lag, kan eleverna välja att bedriva vidareutbildning. En juris kandidatexamen program lägger ytterligare två års heltidsstudier. En "doktorsexamen i Law ", vilket är en akademisk examen, kräver ytterligare tre års heltidsstudier. Sysslar vidareutbildning öppnar dörren till större sysselsättningsalternativ. Ryssland 's undervisningsministeriet listar cirka 350 ackrediterade rättsliga institutioner i landet. Lag skolor i Ryssland är indelade i fyra kategorier. Den första är de lag skolor som ligger i de gamla statliga universitet. Lag akademier Statliga är fristående skolor som belönar endast lagliga grader. Specialiserade regeringen forskningsinstitut kan också erbjuda juridisk utbildning. Slutligen kan eleverna välja att studera rysk lag på en privaträttslig skola. De flesta internationella juridikstudenter väljer att fullfölja sin utbildning i en av Rysslands 's större städer.Alla som har en rysk juristexamen kan öva lag i Ryssland, men bara de som har visat kvalifikationer och är upptagna som en förespråkare kan visas i brottmål. Beaus av den stora storleken på landet, öppnar utbildningsprogrammet många möjligheter inom Ryssland för dem som studerar här. Eftersom Ryssland 's lag utbildningsprogrammet är fortfarande relativt nytt, att möjligheterna bedriva juridisk utbildning eller juridiska karriär i andra länder är fortfarande okänd.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  198
 • Andel av verktyg

  28
 • Internetabonnemang

  6
 • Lokal transport

  23

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  4
 • Biobiljett

  4
 • Pint lokalt öl

  2

Om Ryssland

Om Ryssland Den största landet i världen, har Ryssland varit en formidabel närvaro i hela den moderna historien. Span både Asien och Europa, ger Ryssland en rik historia och kulturarv till dem som väljer att fortsätta sina studier i detta land. Med omfattande mineral- och energiresurser, har Ryssland en del av världens 's största leveranser av olja och naturgas i världen. Ryssland är känt för sina många bidrag till vetenskap, litteratur och musik. Tjajkovskij, en av världens 's mest kända kompositörer, var en rysk, som var författare Dostojevskij. Ryssland tog också det första objektet och den första bemannade farkosten ut i rymden. Det är genom Ryssland 's inverkan på kulturen och dess bidrag till vetenskapen som landet har satt sin prägel på världen. Vad är lagen System Liksom i Ryssland? Har flera domstolar i dess rättssystem.Dessa inkluderar den konstitutionella domstolen, som är ansvarig för att upprätthålla internationell lag och författning. Det har också den "Arbitrazh " domstolar, som lösa egendom och kommersiella tvister, och de civila domstolar, som hanterar brottmål och vädjade fall som inte faller inom behörigheten för andra domstolar. Ryssland 's rättssystem är unik i sin struktur, men det mest liknar den civilrättsliga strukturen.

Visa krav

 1. Ryska studentvisum - Gäller för studier i alla ryska högskolor eller universitet eller för kortvariga kurser.
 2. Ryskt humanitärt visum - För dem som reser till Ryssland för att bedriva postdoktoral forskning eller delta i akademiska seminarier. Gäller i upp till ett år för ändamål inklusive de som är relaterade till vetenskap eller kultur. (OBS: All ytterligare information finns på ryska studentvisum.)

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Ryska studentvisum; Ryskt humanitärt visum

Pris och valuta

Avgifterna som krävs för ryska studentvisum varierar beroende på vilket land som utfärdade passet till studenten, och om du väljer standard- eller expresstjänst. Som ett exempel börjar ryska studentvisumkostnader för en brittisk medborgare på 165 GBP. Observera dock att din ansökningsavgift inte återbetalas om din ansökan om studentvisum avslås eller avvisas av någon anledning.

Vem kan ansöka om visum?

Medborgare från de flesta främmande länder behöver visum för att studera i Ryssland. Medborgare från Oberoende staters samvälde (OSS) länder behöver inte visum: Armenien, Azerbajdzjan, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan, Moldavien, Tadzjikistan, Ukraina, Uzbekistan plus de autonoma regionerna Abchazien och Sydossetien. Om du är medborgare i Armenien, Vitryssland, Kazakstan, Kirgizistan eller Ukraina behöver du inte visum men du behöver ett giltigt pass. Om du är medborgare i Abchazien, Azerbajdzjan, Moldavien, Sydossetien, Tadzjikistan eller Uzbekistan kan du komma till Ryssland för att studera utan pass eller visum.

Var kan du göra ansökan?

Ryska ambassaden eller konsulatet/auktoriserade visumcentra

För medborgare i länder som behöver visum för att komma in måste ett ryskt studentvisum erhållas innan de reser till Ryssland. Du måste ansöka via den ryska ambassaden eller konsulatet i ditt hemland. Det finns också auktoriserade visumcentra i vissa länder.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

Innan du ansöker, du måste accepteras till en kurs vid ett universitet så att du kan få en officiell inbjudan att komma till Ryssland för att studera. När du har en inbjudan är den giltig i tre månader. Sedan, för att ansöka om ditt ryska studentvisum, måste du besöka den ryska ambassaden eller konsulatet i ditt hemland och skicka all nödvändig dokumentation. Vänligen notera: Du måste få ditt visum registrerat inom sju dagar efter din inresa i Ryssland. Vid studentvisum är det normalt den inbjudande parten (universitet eller högskola eller språkskola eller institut) som ordnar viseringsregistrering för studenterna. När din registrering är klar, du kommer att få ett bevis på din visumregistrering, som du måste behålla försiktigt tills du lämnar landet.

För att ansöka om studentvisum till ryska måste du skicka in ett ifyllt visumansökningsformulär, original nationellt pass (och kopia av förstasidan), en standardbild, postanvisning, original inbjudan från din ryska värdorganisation, original negativt HIV-blodprov (AIDS) certifikat (inte äldre än 3 månader). Det nationella passet måste vara giltigt i minst ett och ett halvt år.

När ska du ansöka?

Du kan starta viseringsansökningsprocessen 45 dagar före det planerade ankomstdatumet i Ryssland. Behandlingstiden kan vara lång och ta från två till fem veckor. Studentvisumet utfärdas ursprungligen för 90 dagar men kan förlängas till ett år och sedan förnyas efter det under hela studien.

Behandlingstid

5 Weeks

Arbetsmöjligheter

Om du har ett ryskt studentvisum behöver du ett arbetstillstånd från Federal Migration Service (FMS) såvida inte detta arbete utförs under semestern eller vid den institution eller organisation där du studerar. Du får endast tillstånd att arbeta om du är heltidsstudent vid ett statligt ackrediterat universitet och åtminstone 18 år gammal. Tillståndet tillåter dig bara att arbeta inom det område eller yrke som anges i tillståndet och i staden eller regionen på ditt universitet. Kostnaden för ett arbetstillstånd för dem som har ett ryskt studievisum är 3 500 RUB (60 USD). Om du lämnar din universitetskurs kommer arbetstillståndet att avbrytas och du kommer inte längre att kunna arbeta i Ryssland.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Om du presenterar falska dokument för ditt studentvisum eller döljer eller förvränger fakta i din ansökan. Du kan nekas inresa till Ryssland på studentvisum om du är HIV-positiv.