Keystone logo
Singapore

Studera Lag i Singapore 2024

Studera i Singapore

Vad är en juristexamen i Singapore? Skaffa en juristexamen är ett viktigt steg i att bli en praktiserande advokat i landet. För att göra detta, kommer individer behöver för att slutföra kraven i Bachelor of Law programmet, åtminstone. De flesta elever kommer också att behöva slutföra Jur.kand, vilket är en mästare 's nivå examen. Avancerade program, däribland en forskarutbildning är tillgänglig för de studenter som vill gå vidare denna utbildningsområdet. Lag högre utbildning i Singapore Att arbeta som advokat i landet, kommer individer behöver ansöka om antagning till Singapore Bar Association. För att göra det, måste studenterna först fylla kraven i en kandidatexamen 's utbildningsnivå inom lagen. Denna utbildning måste komma från en godkänd skola. Den inledande utbildningsprogrammet tar fyra år att slutföra vid ett universitet som erkänns av Advokatsamfundet.Ytterligare utbildning kan ta mellan två och fyra extra års utbildning. Kostnaden för att delta i dessa program beror mycket på den enskilda skolan. Kostnaderna kan vara betydligt högre vid vissa privata institutioner än vid privata skolor. Individer som arbetar som advokater i landet är inte nödvändigtvis betalat ett mycket högt lön, men de som arbetar i statliga positioner, vilket också är ett tillvägagångssätt individer kan ta efter att ha erhållit en juridisk examen, tjänar ofta mer. Internationella studenter är ofta välkomna i landet. Detta är dock upp till de enskilda individen universitetet. Några av skolorna har mycket stränga krav, särskilt inom området för akademiska studier. Internationella studenter måste uppfylla samma granskning som närboende. Dessutom en del i program efterfrågan är inte alltid tillgängliga för internationella studenter på grund av sin efterfrågan lokalt.Ansök om dessa program tidigt är ofta rekommenderar att garantera den enskilde kan få de nödvändiga resehandlingar och godkännanden. Studenter som slutför sina utbildningskrav i Singapore, eller som uppfyller dessa krav utanför landet, kommer att behöva sitta i Singapore Bar Association 's licensiering examen. Fortbildning är ofta ett krav efter att göra så. Eleverna kan sedan arbeta i ett vikariat i en domstol under erforderlig tid innan öva på egen hand. Studenter är sannolikt att hitta många lediga i detta område av lagen. Detta inkluderar att arbeta i den kriminella systemet, som domare, samt arbeta för undervisning pedagogiska. Jobb kan vara svårt att få till en början, särskilt för nya studenter.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  1867
 • Andel av verktyg

  51
 • Internetabonnemang

  31
 • Lokal transport

  88

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  7
 • Biobiljett

  10
 • Pint lokalt öl

  7

Om Singapore

Singapore är ett land som ligger i Sydostasien. Det är en ö land som ligger vid den södra spetsen av Malackahalvön. Det är hem för 5,4 miljoner människor. Som en av de äldsta delarna av kontinuerligt bebodda människor. Det är en av de största kommersiella nav i världen och en viktig affärscentrum. Den har en stor hamn som utgör cirka 26 procent av landets 's BNP. Individer som vill arbeta och studera här kommer att finna att det är en levande kultur med enastående möjligheter för dem som vill arbeta inom lagen. Vad är lagen System i Singapore? Det rättsliga systemet i Singapore är baserat på den engelska gemensamma rättsligt system. Det finns olika rättsområden, däribland förvaltningsrätt, eget kapital och tillit, skadeståndsrätt, och avtalsrätt. Straffrätten är också närvarande här. Inte bara landet har en egen bar system, men det brukar hänvisas till engelsk rättspraxis som en tillämplig del av lag där.Konstitutionen av Republiken Singapore är den huvudsakliga rättsliga dokument som beskriver landet 's rättssystem.

Visa krav

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Student Pass

Pris och valuta

SGD 90

En behandlingsavgift på S $30 krävs för varje ansökan som lämnas in till Singapore Immigration& Checkpoints Authority (ICA). Avgiften återbetalas inte oavsett resultatet av ansökan eller om ansökan dras tillbaka efter inlämning.

En avgift på S$60 betalas när den framgångsrika sökanden fullgör formaliteten vid utfärdandet av Studentpass på ICA.

Avgifterna är beroende av land och kan komma att ändras.

Vem kan ansöka om visum?

Alla internationella studenter måste ha ett studentpass för att bedriva högre studier i Singapore. För att få ditt Singapore Student Pass måste du först erbjudas antagning till ett heltidsprogram i Institute of Higher Learning (IHL) i Singapore.

Du är endast berättigad till ett studentpass om du har antagits till ett heltidsprogram. Om du vill ta deltidskurser eller kvällskurser, du kommer inte att vara berättigad till Student Pass.

Var kan du göra ansökan?

Studentens Pass On-Line Ansökan& Registrering (SOL) systemet

För att ansöka om Studentpass måste du skicka in din ansökan på det officiella registreringssystemet - - Student's Pass On-Line Application& Registration (SOLAR) system.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

Innan du skickar in en ansökan om Student Pass via SOLAR, institutet där du har erbjudits antagning måste registrera dig via registreringssystemet. När institutet har registrerat dig hos SOLAR måste du skicka in eForm 16. Du måste ha följande uppgifter innan du loggar in på ditt SOLAR-konto:

 • En registreringsanmälan från SOLAR med ditt användarnamn och lösenord från IHL
 • Resehandlingar och passuppgifter, inklusive passnummer och dess giltighet
 • Din personliga e-postadress
 • Ett nyligen passformat färgfotografi

När du har skickat in eForm 16 måste du sedan ta en utskriftskopia av formuläret för att skicka in till Student Pass unit - Immigration& Checkpoints Authority (ICA). Det är en av de viktiga formaliteterna som ska genomföras för utfärdande av Singapore Student Pass.

Du måste försäkra immigrationsavdelningen att du alltid kommer att stanna i Singapore med ett giltigt studentpass.

Dokument som krävs för Singapore studentvisum:

 • Ditt giltiga pass. Du måste skicka in en kopia av vissa sidor i passet
 • Du måste bära avgångs- och ankomstkortet som beviljats vid inresa till Singapore. Om du har bott i Singapore på andra långtidskort, du måste ta med det passet också;
 • Ett nytt färgpassformat fotografi (taget på vit bakgrund);
 • Utskriften av eForm 16 som lämnats in via SOLAR (vederbörligen undertecknad av sökanden).
 • Om dina dokument är på modersmålet måste du få en officiell engelsk översättning av dokumenten.
 • En kopia av principgodkännandebrevet.
 • En läkarrapport i föreskrivet format (tillgänglig på ICA:s webbplats).

När du skickar in ansökan, se till att laboratorierapporterna inte är mer än tre månader från utfärdandedatumet. Om du inte uppfyller det medicinska kravet, du kommer inte att beviljas Studentpass.

När ska du ansöka?

Rent generellt, Singapore-studentvisumet tar ungefär fyra veckor att behandla. i alla fall, vissa ansökningar kan ta längre tid om immigrationsavdelningen kräver ytterligare dokument eller information från dig. I sådana situationer kommer du att meddelas via SOLAR systemet.

Du måste skicka in nya ansökningar om Student Pass minst en månad innan din kurs börjar och högst två månader.

Behandlingstiden är i allmänhet mellan 2 till 4 månader för fall där intervjuer krävs.

Behandlingstid

4 Weeks

Arbetsmöjligheter

Utländska studenter som inte arbetar mer än 16 timmar per vecka under sina studier är undantagna att ansöka om arbetstillstånd. Det rekommenderas dock att kontrollera de arbetsmöjligheter som beviljas av din institution.

Internationella studenter behöver inte ansöka om arbetstillstånd om de vill arbeta i Singapore under sin semester.

Tillstånd att arbeta kan också bero på den institution där du studerar.

Du hittar en lista över godkända institutioner här: https://www.mom.gov.sg/passes-and-permits/work-pass-exemption-for-foreign-students

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Din visumansökan kan avslås om du inte följer en heltidskurs vid en erkänd utbildningsinstitution, om du inte har tillräckliga utbildningsbevis, om dina formulär inte är korrekt ifyllda eller om styrkande handlingar inte är korrekta.