Keystone logo
Storbritannien

Studera Lag i Storbritannien 2024

Studera i Storbritannien

Den brittiska juristexamen En juristexamen i Storbritannien är oftast en grundexamen och börjar med en jur kand (LLB) eller Diploma in Law. Efter avslutad, måste de som vill öva lag ta en Legal Practice Course. Detta följs av utbildning på jobbet på en advokatbyrå som de själva väljer. Tjänar en juristexamen i Storbritannien Eftersom en juristexamen anses en grundexamen i Storbritannien, det har färre förutsättningar än en juristexamen i ett annat land. Att studera juridik här, helt enkelt skriva in sig i ett lag program vid universitetet som du väljer. De flesta program tar mellan tre och fyra år att slutföra. Efter avslutad, kan komma in på arbetsmarknaden vara konkurrenskraftig. Läsåret har tre termer: en höstterminen som löper från september till januari, en vårtermin som löper från januari till april och en sommar term som löper från maj till juni, ibland sträcker sig in augusti.Brittiska universitet välkomna internationella studenter till sina olika program, däribland lagen. Många advokatbyråer växer i sin internationella inriktning, och studera i Storbritannien ger jobbalternativ för dem som är intresserade av en karriär i lag. De som har möjlighet att hitta arbete studieprogram i prestigefyllda brittiska advokatbyråer och tjäna en hel lag titel i Storbritannien hittar överföra lag praxis i andra länder enkla, ger dessa länder tränar också sedvanerätt. En examen från ett prestigefyllt universitet med internationell uppmärksamhet är ett stort steg för att hitta arbete efter examen.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  628
 • Andel av verktyg

  83
 • Internetabonnemang

  35
 • Lokal transport

  79

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  8
 • Biobiljett

  12
 • Pint lokalt öl

  5

Om Storbritannien

Många människor förväxlar Storbritannien med Storbritannien, men i själva verket är de inte samma sak. Storbritannien är en enad grupp av fyra länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Dessa fyra länder delar en ögrupp till nordväst om kontinenten och förenas under en regering med en monark. Storbritannien består endast England, Skottland och Wales. Medan Storbritannien har fyra distinkta länder, alla med sin egen kultur och olika dialekter, det finns en anledning till att många människor förväxlar Storbritannien med England. I århundraden England var den dominerande nationen, med monarken som kallas ofta "drottningen av England. " När folk tänker på Storbritannien, är bilden av monarken oftast det första de tänker på. De kungar, drottningar, prinsar och prinsessor i England har blivit internationella kändisar. Storbritannien är också känd för andra kulturella ikoner, som David Beckham, Dr Who och Beatles.Om du besökte Storbritannien, skulle du vilja äta på dekadenta Cadbury choklad efter en traditionell måltid av fisk och chips, tvätta det alla ned med ett glas Guinness stout. Människorna i Storbritannien kallas ledare i konsten samt vetenskap och teknik. Storbritannien är den plats där modetrender ofta startar och skådespelare eller musiker föds. London, mitt i det hela, kallas ofta en "kulturell supermakt. " Rättssystemet i Storbritannien common law-systemet har sitt ursprung i Storbritannien och används i England, Wales och Nordirland. Även Skottland är också en del av den brittiska, den använder ett pluralistiskt system som bygger på principerna om civilrätt blandas med vissa gemensamma principer. Fördraget unionen som anslöt dessa oberoende länder till Storbritannien föreskrivs oberoende rättssystem för varje land. De som studerar lag i Storbritannien vanligtvis studera i England, så sedvanerätt är området valet.

Visa krav

Tier 4 (Allmänt) Studentvisum har ersatts med den så kallade ”Studentvägen”. Studentvägen är Storbritanniens nya studentvisum, som också kommer att vara tillgängligt för EES-medborgare, WHO, före Brexit, behövde inte visum för att studera i Storbritannien.

Studentväg (åldrar 18+)

Child Student Route (åldrarna 4 - 17, som har ersatt Tier 4 Child Student Visa)

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Student Rutt

Pris och valuta

GBP 348

De nuvarande brittiska studentvisumavgifterna är:

 • £348 om ansökan från utanför Storbritannien.
 • £475 om du ansöker om att förlänga eller byta till ett studentvisum från Storbritannien.

Vem kan ansöka om visum?

Alla som kommer in i landet för studier måste ansöka om studentvisum om de reser in efter 1 januari 2021. Detta inkluderar EU/EES-medborgare som tidigare inte behövde visum för att resa in i Storbritannien för sina studier. Du måste nå 70 poäng på det poängbaserade systemet, som mäter om du uppfyller kraven för att studera i Storbritannien. Detta inkluderar:

 • Har du blivit antagen till en godkänd institution?
 • Har du ekonomiska resurser för att finansiera din vistelse i Storbritannien?
 • Är du skicklig i engelska?
 • Uppfyller din kurs kurskraven?

De som examen från en brittisk utbildningsinstitution före och efter sommaren 2021 kommer att kunna ansöka om doktorandvisum, så att de kan arbeta/leta efter arbete i Storbritannien i upp till 2 år.

Var kan du göra ansökan?

Storbritanniens visumansökningscenter/Online

Du kan ansöka om ett brittiskt studentvisum på det brittiska visumansökningscentret i ditt hemland. Du hittar en lista över brittiska visumansökningscenter över hela världen här: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Du kan också ansöka om ett brittiskt studentvisum online via webbplatsen UK Home Office Visas and Immigration Service. Du kan börja här: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Hemsida:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hur gör man ansökan?

För att få ett brittiskt studentvisum, du måste först accepteras på en kurs. För de flesta kurser måste du också bevisa att du förstår engelska till önskad nivå.

Den brittiska ansökningsprocessen för studentvisum skiljer sig något beroende på vilken typ av brittiskt studentvisum du ansöker om.

För din brittiska studentvisumansökan, du måste ange följande:

 • pass eller rese-ID
 • bevis på att du kan täcka dina kurs- och levnadskostnader
 • bevis på föräldrars eller vårdnadshavares samtycke om du är under 18 år
 • bevis på godkännande på din kurs
 • bevis på betalning av sjukvårdstillägg

Beroende på ditt ursprungsland kan du också behöva göra ett tuberkulostest.

När du anländer till Storbritannien, du kan behöva registrera ditt brittiska studentvisum hos polisen. Du bör få information om huruvida du behöver registrera dig i ditt brittiska studentvisumklistermärke eller brev från Storbritanniens inrikesministerium. Du måste också ansöka om ett biometriskt uppehållstillstånd om du bor i Storbritannien längre än 6 månader.

När ska du ansöka?

Du kan ansöka om studentvisum upp till 6 månader innan dina kurser börjar. Hanteringstiderna för studentvisum varierar beroende på var du ansöker från men i allmänhet kommer du att få ett beslut inom 3 veckor om du ansöker utanför Storbritannien, och inom 8 veckor om du ansöker inom Storbritannien.

Den allmänna studentvisumlängden beror på kursens varaktighet och du kan ansöka om att förlänga den om du vill stanna i Storbritannien för att arbeta eller fortsätta ytterligare studier. Barnstudentvisumet är giltigt under kursens längd, upp till högst 6 år, och kan förlängas. Längden på det kortvariga studentvisumet får inte överstiga längden på din kurs och kan inte förlängas.

Behandlingstid

3 Weeks

Arbetsmöjligheter

Internationella studenter får arbeta med studier i Storbritannien, under vissa förhållanden. Vilken typ av arbete du kan göra beror på vad du studerar och om du kommer att arbeta under skolperioden, eller under pauser.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

De främsta orsakerna till avslag på studentvisum är:

 1. Saknade eller felaktiga dokument;
 2. Underlåtenhet att uppfylla finansiella krav
 3. Felaktigt dokumentformat.