Keystone logo
Storbritannien

Bästa universiteten för Lag Program i Storbritannien 2023

Antal institutioner: 777
  • Shadwell, Storbritannien

  LIS är en ny institution i London. Deras program är djupt tvärvetenskapliga och strukturerade kring komplexa, verkliga problem. Varför? Eftersom världen är mättad med komplexa problem som kräver ett tvärvetenskapligt förhållningssätt; deras lösningar kommer inte från ett enda ämne eller specialitet. Från klimatförändringar till organisationskultur måste dagens komplexa problem angripas ur mer än ett perspektiv. Detta är vad LIS gör. De lär sina elever att bli experter på problemlösare.

  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är för studenter som närmar sig lärande som ett sätt att leva. Vi tillhandahåller en stödjande gemenskap där studenter och lärare interagerar tillsammans i inlärningsprocessen. IE University har en personlig, studentcentrerad gemenskap med en rik mångfald av individer, idéer och tillvägagångssätt. Varje år är över 130 nationaliteter representerade på campus, med över 75 % av studenterna som kommer utanför Spanien. IE University är erkänt runt om i världen och av de mest prestigefyllda föreningarna för sin högkvalitativa undervisning. Med en innovativ vision, entreprenörsanda och fokus på humaniora och akademisk rigor, är IE University engagerad i att utbilda yrkesverksamma som kommer att göra skillnad i samhället. Vårt praktikbaserade tillvägagångssätt för lärande börjar i klassrummet och fortsätter över hela världen, och förbereder våra elever för att bli internationella proffs. Om du vill ha en inspirerande och utmanande utbildning som kommer att forma vem du är och vem du kommer att bli, kommer IE University att vidga dina vyer, koppla dig till världen och guida dig på den unika väg som behövs för att nå dina mål.

  • Kingston upon Thames, Storbritannien
  • London, Storbritannien

  Vid Kingston University brinner vi för att förbättra våra studenters livschanser genom att hjälpa dem att få ut det mesta av sina lärandemöjligheter och utrusta dem med de framtida färdigheter och kunskaper som behövs på 2000-talets krävande arbetsplats.

  • Oxford, Storbritannien

  Lady Margaret Hall ('LMH') är en högskola vid University of Oxford. Grundarna namngav kollegiet för att hedra Lady Margaret Beaufort, mor till kung Henry VII och en känd beskyddare av stipendium och lärande. De första nio studenterna antogs 1879. College växte, öppnade sina dörrar för män och är nu en gemenskap med över 600 studenter och 45 stipendiater. LMH är en av 39 ingående högskolor vid University of Oxford, ett av de högst rankade universiteten i världen och det äldsta universitetet i den engelsktalande världen.

  • Leeds, Storbritannien

  Vi samlar experter inom datavetenskap, kemi, teknik, matematik, fysik och astronomi för att leverera enastående studentutbildning och forskning inom följande skolor.

  • South Kensington, Storbritannien

  Som en del av Imperial College London, en global ledare inom vetenskap och teknik, driver vi global affärs- och social transformation genom en fusion av affärer, teknik och ett entreprenöriellt tänkesätt. Vi kombinerar innovativt tänkande och insikt med ny teknik för att utveckla lösningar på verkliga frågor, gynna företag och förbättra samhället.

  • London, Storbritannien

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) har varit ett respekterat namn inom brittisk utbildning i över 140 år. Vi tillhandahåller grund- och forskarutbildningskurser för brittiska och internationella studenter på deltid och heltid. Som en mindre, specialiserad högskola med en expertfakultet, är vi perfekt placerade för att hjälpa dig på din karriärresa – vi har hjälpt tusentals studenter runt om i världen att göra just det. Våra kurser ger de färdigheter du behöver för en karriär inom företag, management, datavetenskap och finans med stark betoning på praktiska färdigheter hämtade från verkliga situationer.

  • London, Storbritannien

  King's College London är ett internationellt känt universitet som levererar exceptionell utbildning och världsledande forskning. Vi är dedikerade till att driva positiva och hållbara förändringar i samhället och förverkliga vår vision om att göra världen till en bättre plats.

  • London, Storbritannien

  London Met är baserat i en av världens mest spännande huvudstäder och är hem för en välkomnande gemenskap av inspirerande och målmedvetna elever, lärare och innovativa tänkare. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, från grund- och forskarutbildning till korta kurser och yrkeskvalifikationer, av vilka många är tillgängliga för att studera på heltid eller deltid för att bäst passa dina behov och livsstil.

  • Madison, Amerikas förenta stater
  • Teaneck, Amerikas förenta stater
  • + 3 Mer

  Det största privata universitetet i New Jersey, FDU är en icke-vinstdrivande, icke-sekteristisk, multicampusinstitution. FDU grundades 1942 och uppnådde fyraårig status 1948 och godkännande som universitet 1956. Universitetet erbjuder över 100 grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive doktorandprogram i farmaci, sjuksköterskepraktik, klinisk psykologi och skolpsykologi; och en AACSB-ackrediterad handelsskola. Examensutbildningar erbjuds på två campus i New Jersey och på två FDU-platser utanför USA: Wroxton College i Oxfordshire i England och Vancouver Campus i British Columbia, Kanada.

  • Bradford, Storbritannien

  Vid University of Bradford ligger vårt fokus på att skapa förutsättningar för social, kulturell och ekonomisk påverkan. Vi är engagerade i social integration och vårt arbete för att utöka möjligheterna och göra det möjligt för studenter att nå sin potential har lett till att vi toppat Social Mobility Index för engelska universitet under de senaste två åren.

  • Boston, Amerikas förenta stater
  • San Francisco, Amerikas förenta stater
  • + 4 Mer

  Mer än en ideell handelsskola är Hult en dynamisk mångkulturell gemenskap som utbildar, inspirerar och kopplar samman några av världens mest framåtblickande affärstalanger. Vi vänder på det traditionella tillvägagångssättet för utbildning genom att använda lärande genom att göra-upplevelser för att omvandla elevernas färdigheter från det ögonblick de går med oss, till det som en exceptionell affärsman, från det ögonblick de tar examen.

  • Belfast, Storbritannien

  Välkommen till fakulteten för humaniora, humaniora och samhällsvetenskap vid Queen's University Belfast. Vi är en dynamisk gemenskap av internationellt hyllade forskare, forskare och studenter som är engagerade i att skapa och upprätthålla en modern och meningsfull plats för uppkopplat lärande. Vi är öppna för alla talanger, välkomnar utmaningar och förändringar, och dedikerade till att använda vår ämnesexpertis för att göra skillnad i livet lokalt, nationellt och internationellt.

  • Wallisdown, Storbritannien

  Gå med i vår onlinegemenskap och fördjupa dig i kreativitet. Lär känna andra kreativa medarbetare när du formar ditt yrke genom onlineinlärning. Våra kurser är designade för människor som brinner för vad de gör och motiverade att ta nästa steg i sin karriär i sin egen takt, i sitt eget utrymme. Om du letade efter en skylt för att gå med oss, så är det här.

  • Neuchâtel, Schweiz
  • Leicester, Storbritannien
  • + 1 Mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, är ett oberoende studiecentrum beläget i Neuchâtel, Schweiz. Det skapades 1995 som en stiftelse mellan Fédération Internationale de Football Association (FIFA), universitetet i Neuchâtel, staden och staten Neuchâtel.