Keystone logo
Tjeckien

Bästa universiteten för Lag Program i Tjeckien 2023

Antal institutioner: 77
  • Prague 3, Tjeckien

  Fakulteten för internationella relationer (FIR) är en av de största fakulteterna vid Prags universitet för ekonomi och företagande. Det finns två huvudinriktningar inom både undervisning och forskning: International Business och International Politics and Diplomacy. Andra program, med fokus på affärer och juridik, internationell politik och diplomati, eller turism spelar också en oundviklig roll. Det viktigaste utmärkande för FIR är den höga nivån av internationalisering i alla stadier med en stark betoning på elevernas språkkunskaper. FIR är den första fakulteten i Tjeckien som har uppnått ackreditering av ett studieprogram av EFMD.

  • Prague 4, Tjeckien

  NEWTON University är en högst rankad privat handelsskola i Tjeckien. Våra kurser ger dig kunskap och erfarenhet för att kickstarta din globala entreprenörs- eller chefskarriär.

  • Mlada Boleslav, Tjeckien
  • Prague, Tjeckien

  Vi är ett modernt, progressivt och dynamiskt utvecklande universitet som har en nära koppling till fordonsindustrin och andra globala ledare. Vi grundades av ett stort multinationellt företag – ŠKODA AUTO. Vi erbjuder speciella kandidat- och uppföljande masterprogram med unik inriktning - en kombination av studier i nationalekonomi med en kvalitativ teknisk grund, gedigen språkträning och praktiska kunskaper som du får under din praktik kommer att vägleda dig utanför skolan!

  • Prague 1, Tjeckien

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) är den största konstskolan i Tjeckien. Tack vare sin breda räckvidd som sträcker sig från teater, musik och dans till TV- och filmproduktion anses AMU vara ett mångsidigt och fostrande utrymme för unga artister att upptäcka, bemästra och vidareutveckla alla talanger de kan ha.

  • Prague, Tjeckien

  Prague School of Creative Communication är en privat högskola som förbereder dig perfekt för en karriär inom alla områden av den kreativa industrin. Våra utbildningar/inriktningar: - Kreativ marknadsföring och kommunikation (Digital Marknadsföring och Kommunikation, Kreativ Marknadsföring, Ledning i Kreativ Bransch) - Litteraturkonst (Literary Arts, Commercial Writing in Media) - Visual Arts (Fotografi och Audiovisuell Konst, Animation) och visuella effekter, grafisk och mediedesign) är kopplade till den praktiska driften av reklambyråer, grafiska studior, förlag och medieinstitutioner. Under dina studier kommer du att arbeta på riktiga beställningar.

  • Pilsen, Tjeckien

  Fakulteten för maskinteknik är en av de äldsta fakulteterna i Pilsen och har bevisat sin oumbärliga position i denna industristad i över 70 år.

  • Prague, Tjeckien

  Vi är den största privata högskolan i Tjeckien med över 7 000 studenter på två platser i städerna Prag och Brno. Grundades 2001 som den allra första privata högskoleinstitution, eftersom vi har förberett mer än 20 000 studenter för karriärer inom företag och offentlig sektor.

  • Ceske Budejovice, Tjeckien

  Fakulteten för hälsa och samhällsvetenskap vid University of South Bohemia (FHSS USB) har en unik position i Tjeckien, särskilt på grund av dess sammankoppling av vård och sociala ämnen. Vårt mål är att akademiker ska förstå och tillämpa en helhetssyn, ett tillvägagångssätt som ser på en person som en helhet och därmed säkerställer att både kroppen och själen får stöd. Den harmoniska kombinationen av dessa perspektiv erbjuder möjligheter att utbilda yrkesverksamma som kan utföra sitt yrke som ett uppdrag. Detta utgör en stor fördel för fakulteten i den nuvarande världen - människor som utbildas på detta sätt kommer alltid att behövas på arbetsplatsen. Fakulteten är en utbildningsinstitution som är tydligt inriktad på hälso- och socialvården. Det utför kreativa aktiviteter inom tillämpningsområdet, inom ramen för specifika projekt, och direkt kliniskt och fältarbete med människor som är missgynnade både hälsosamt och socialt. Det utvecklar vetenskaplig och forskningsaktiviteter och internationellt samarbete med viktiga institutioner och professionella centra.

  • Brno, Tjeckien

  University of Veterinary Sciences Brno grundades 1918. För närvarande består universitetet av tre fakulteter - Fakulteten för veterinärmedicin, fakulteten för veterinärhygien och ekologi. VFU Brno är det enda universitetet i Tjeckien som specialiserat sig på veterinärmedicin, veterinärhygien och ekologi, och bara ett av två som undervisar i farmaceutisk vetenskap. Det finns i staden Brno i stadsdelen Brno - Královo Pole, på universitetsområdet, där alla utbildnings- och forskningsanläggningar finns.

  • Prague 6, Tjeckien

  Czech Technical University in Prague är det äldsta tekniska universitetet i Europa, grundat 1707 och är för närvarande ett ledande teknisk forskningsuniversitet i regionen och i Prags forskningsgrupp. CTU erbjuder grund-, doktorand- och doktorandprogram vid 8 fakulteter: Fakulteten för civilingenjör, maskinteknik, elektroteknik, kärnvetenskap och fysikalisk teknik, arkitektur, transportvetenskap, biomedicinsk teknik, informationsteknologi och program vid MIAS School of Business. Dessutom erbjuder CTU gratis sportkurser, du kan besöka och studera i National Library of Technology och känna det internationella samfundet på Campus Dejvice i hjärtat av Europa.

  • Nancy, Frankrike
  • Metz, Frankrike
  • + 6 Mer

  Université de Lorraine är ett franska offentliga universitet som erbjuder sina nästan 52 000 studenter ett komplett utbud av studier, inom alla områden och i överensstämmelse med Bologna-modellen (kandidatexamen / doktorsexamen).

  • Prague, Tjeckien

  Prags universitet för ekonomi och ekonomi (VŠE) är ett av de mest prestigefyllda universiteten inom området management och ekonomi och har upprepade gånger placerat sig bland de bästa skolorna i Financial Times European Business School Ranking.

  • Prague, Tjeckien
  • Dubai, Förenade arabemiraten

  European Centre for Career Education ger praktisk utbildning i form av unika program inom områdena juridik, internationella affärer, informationsteknologi, arkitektur & design, hållbarhet och teknik. Vårt mål är att utbilda unga och duktiga studenter om hur yrkesvärlden verkligen fungerar.

  • Liberec, Tjeckien

  Toppnivåresultat inom forskning och vetenskap, excellens i undervisning och tvärvetenskapligt samarbete har stått för Liberecs Technical University of Liberec sedan 1953. Omkring 7000 studenter studerar vid sju fakulteter och ett specialiserat institut.

  • Prague, Tjeckien

  ARCHIP är en progressiv ny arkitekturskola, en hybrid av globala och lokala skalor, av konceptuell och teknisk utbildning och ett filosofiskt utrymme som kombinerar det bästa från den europeiska och amerikanska traditionen för arkitekturutbildning.