Keystone logo
Amerikas förenta stater

Studera Lag i Amerikas förenta stater 2024

Studera i Amerikas förenta stater

Lag grader i USA flesta amerikanska delstater kräva att de sökande att hålla en Juris Doctor (JD) examen från ett ackrediterat juristlinjen. Denna treåriga studier följer slutförandet av fyra års grundutbildning studie i något ämne. Detta system skiljer sig avsevärt från många andra länder där eleverna kommer in omedelbart lag skola efter att ha avslutat gymnasiet; betraktas som en professionell akademiska området, är JD motsvarar en examen. Medan mindre vanligt, vissa skolor erbjuder också en årslång Master of Law (LLM), som erbjuder möjligheter för specialisering, liksom den prestigefyllda akademiska doktorsexamen i juridik för doktor Juridiska Science (SJD). Innan varelse gör att öva lag, de flesta studenter krävs av den stat där de tränar för att klara en bar examen och visa teckenstandarder. Eftersom stater administrera baren, kan det vara bra att gå Law School i den region där du planerar att träna.Lag högre utbildning i USA Enligt American Bar Association (ABA), finns det totalt 202 ABA-godkända lag skolor i USA det första året av den Juris Doctor fokuserar vanligtvis på grundlagen ämnen, medan de senare åren kan vara anpassas efter studenternas intressen. Medan många jurister informellt specialiserar, finns det ingen rättslig skillnad mellan olika typer av praktik. Ett kännetecken för juridisk fakultet utbildning i USA är användningen av den sokratiska metoden, där eleverna är direkt uppmanas att svara på frågor i stället för grundläggande föreläsningar. Undervisningen varierar beroende på skola du går, med den genomsnittliga privatskola undervisning sammanlagt drygt $ 40.000 enligt US News and World Report. Än en gång, kan avgifterna variera från en institution till en annan. Schemat följer standarden amerikanska akademiska kalendern för högre utbildning från september till maj. Samtidigt som de får in Law School i USAär intensivt konkurrenskraftiga, internationella studenter frågas allt. Jobb i lag anses allmänt vara både lukrativ och givande. Dessutom visar forskningen att advokat sysselsättningen under det senaste decenniet har gått om de flesta andra yrken. Ett stort antal jurister väljer att inte arbeta som advokater, istället söka upp karriärer i näringslivet, myndigheter och andra industrier.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  944
 • Andel av verktyg

  65
 • Internetabonnemang

  65
 • Lokal transport

  64

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  9
 • Biobiljett

  12
 • Pint lokalt öl

  5

Om Amerikas förenta stater

Förenta staterna ligger på norra halvklotet i Nordamerika, strax söder om Kanada och norr om den mexikanska gränsen. Den består av 50 stater: 48 sammanhängande staterna och även Alaska och Hawaii. Samhället i USA är så olika som landet självt. Det finns ingen kastsystemet även om vissa kanske hävdar att punkten, med tanke på den nuvarande ekonomin. Det finns många entreprenörer och förmögna privatpersoner som har gjort sin egen förmögenhet, och det finns fabriksarbetare gör minimilön. USA är ett stort land med många friheter för dem som väljer att göra det sin plats att studera eller att leva. Att studera i USA erbjuder många spännande möjligheter. Högt upp på listan över USA: 's attribut är dess utomordentliga utbildningssystemet högre, vilket gör det till en mycket eftertraktad destination för internationella studenter, inklusive de som söker juristexamen. Den amerikanska rättssystem Den amerikanskarättssystem omfattar ett sammanlänkat system för maktfördelning, presentera rättsliga, reglerande och statliga myndigheter. Tillsammans utgör dessa enheter administrera och upprätthålla landets lagar över federala, statliga och lokala nivåer. Den amerikanska konstitutionen skänker särskilda befogenheter vid dess federala regeringen som har jurisdiktion över vissa fall - som exempelvis innebär federala lagar, utländska regeringar och konflikter mellan stater. Utöver detta har varje stat sina egna styrande enheter. Varje part har rätt till en rättegång med jury bestående av 12 medborgare som utvärderar bevisen och nå en dom. De flesta rättsfall i USA löses innan rättegången via juridisk rörelse eller förlikning innan rättegången. Advokater är en viktig del av det amerikanska rättssystemet och ansvarar för att förespråka för sina kunders räkning. De är licensierade av staten där de tränar.

Visa krav

1) F-visum - Denna typ av visum är för internationella studenter som avser att bedriva en akademisk examen vid ett ackrediterat amerikanskt college eller universitet eller studera engelska vid ett universitet eller ett intensivt engelskspråkigt institut. Det finns tre typer av F-visum:

 • F-1-visum för heltidsstudenter;
 • F-2-visum för anhöriga till innehavare av F-1-visum (make och ogifta barn under 21 år, inklusive gifta par av samma kön).
 • F-3-visum för ”gränspendlare” - mexikanska och kanadensiska studenter som bor i sitt ursprungsland medan de går på del- eller heltidsskola i USA.

2) M visum - Denna typ av visum är för internationella studenter som vill delta i icke-akademiska eller yrkesstudier eller utbildning vid en institution i USA. Det finns tre typer av M-visum:

 • M-1-visum för studenter som deltar i yrkesstudier eller icke-akademiska studier
 • M-2-visum för anhöriga till M-1-viseringsinnehavare;
 • M-3-visum för ”gränspendlare” som i F-3-visum, men för yrkesstudier eller icke-akademiska studier.

3) J-visum - Denna typ av visum är för internationella utbytesbesökare som deltar i program i USA som främjar kulturutbyte. Alla sökande måste uppfylla behörighetskriterierna för programmet i fråga och sponsras av en privat sektor eller regeringsprogram. Innehavare av J-visum stannar vanligtvis i USA under en kort tid, kanske en eller två terminer. J-1-visuminnehavare måste återvända till sitt hemland i minst två år i slutet av sitt utbytesbesökarprogram. Det finns två typer av J-visum:

 • J-1 visum för utbytesstudenter på ett relevant utbytesprogram;
 • J-2-visum för anhöriga till J-1-visuminnehavare.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

F visum; M visum; J visum

Pris och valuta

USD 200

Du måste betala SEVIS-avgiften (200 US $), som stöder kostnaden för det datorsystem som används för att registrera din vistelse i USA. Gå till https://fmjfee.com/index.html för att betala avgiften och se till att du skriver ut en kopia av ditt kvitto och tar med det till visumintervjun. Du måste betala SEVIS-avgiften minst tre dagar före dagen för din visumintervju.

Du måste också betala ytterligare 160 USD för viseringsansökningsavgiften i ditt land vid den amerikanska ambassaden eller konsulatet eller hos en bank som ambassaden utser.

Vem kan ansöka om visum?

Alla internationella studenter som kommer för att studera i USA måste ansöka om F-visum, J-visum eller M-visum.

Var kan du göra ansökan?

Online

Varje amerikansk ambassad har en webbplats med instruktioner om hur man gör en tid för en visumintervju och annan information om viseringsansökningsprocessen.

Hemsida:http://www.usembassy.gov/

Hur gör man ansökan?

 1. Först skickar din skola eller universitet dig ett formulär som bekräftar att du har accepterats vid en institution som är auktoriserad av US Citizenship and Naturalization Service (USCIS) för att registrera icke-invandrarstudenter
 2. Andra, du måste boka tid för en visumintervju och betala några avgifter som krävs.
 3. För det tredje använder USA ett nytt ansökningsformulär för icke-invandrare, DS-160 som ska fyllas i online. Detta formulär ersätter alla andra former.
 4. Fjärde, förbered dig på din visumintervju. Det är viktigt att du ansöker om visum i god tid, eftersom detta ger dig extra tid om det finns förseningar på ambassaden, eller om du vill överklaga ett beslut i händelse av avslag. Vad du bär är viktigt, och affärskläder är lämpligt.

Dokumenten som behövs för din visumintervju kan innehålla:

 • Pass giltigt i minst sex månader efter din vistelseperiod i USA. Du kan också behöva ta med alla dina nuvarande och gamla pass.
 • Signerad SEVIS Form I-20 eller DS-2019 (inklusive individuella blanketter för make/barn)
 • Formulär DS-7002 (endast för sökande av J-1 Trainee och Intern-visum)
 • SEVIS avgift kvitto
 • DS-160 ansökningsbekräftelsesida med streckkod och applikations-ID-nummer
 • MRV-avgift betalning bekräftelse kvitto
 • Tryckt kopia av utnämningsbrev för visumintervju
 • 1-2 fotografier i det format som förklaras i fotografikraven.

Du bör också vara beredd att tillhandahålla följande dokument:

 • Avskrifter och examensbevis från tidigare lärosäten
 • Poäng från standardiserade tester som krävs av utbildningsinstitutionen som TOEFL, LSAT, GRE, GMAT, etc.
 • Ekonomiska bevis som visar att du eller din sponsor (dvs. föräldrar eller en statlig sponsor) har tillräckliga medel för att täcka dina utgifter för undervisning, resor och uppehälle under din vistelse i USA.

Du kan också ta med en separat skriftlig lista över alla dina tidigare arbetsgivare och skolor du har gått för referens.

När ska du ansöka?

Att ansöka om ett amerikanskt studentvisum kan vara en lång process, så se till att du börjar förbereda dig i god tid - minst tre till fem månader innan din kurs ska börja. Studentvisum kan utfärdas upp till 120 dagar före datumet på din blankett I-20. Visum för utbytesbesökare kan utfärdas när som helst före datumet på DS-2019.

Behandlingstid

3 Months

Arbetsmöjligheter

F1- och J1-visum möjliggör möjlighet till anställning i USA under din vistelse, medan M1-visumet inte gör det. Studenter med F-1-visum kan arbeta på campus för 20 timmar i veckan eller mindre. Studenter som vill arbeta längre timmar och utanför campus måste få förhandsgodkännande från US Citizenship and Immigration Services (USCIS). J-2-visuminnehavare kan begära arbetstillstånd från USCIS. Innehavare av F-2 och M-visum får inte arbeta och måste säkra ett lämpligt arbetsvisum om de söker arbete.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Den vanligaste orsaken till att en ansökan om student- eller utbytesbesökare avslås är att den som ansöker om visum inte har bevisat för visumhandläggaren att de kommer att återvända till sitt land när de avslutar sina studier i USA. Om du nekas visum kan det finnas något du kan göra för att vända avslaget, och du kan överklaga beslutet. I de flesta fall måste du tillhandahålla ytterligare dokumentation som inte presenterades med den ursprungliga ansökan.