Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Diplom Program i Mänskliga rättigheter 2023

2 Diplom Program i Mänskliga rättigheter 2023

Översikt

Ett examensbevis kan ta var som helst från ett till två år för att slutföra. De flesta program är utformade för att ge individer den kunskap som krävs för ett specifikt arbetsfält. Diplomprogrammen är vanligtvis mer djupgående än certifikat men tenderar att vara närmare ett examensbevis än en examen.

Vad är ett examensbevis i människorättslagar? Det är en forskarstudie som vanligtvis ger studenterna möjlighet att undersöka ett brett spektrum av teorier, praxis, institutioner och instrument för mänskliga rättigheter. Utbildningen är relevant för både advokater som arbetar inom mänskliga rättigheter och icke-advokater som arbetar med människorättsrelaterade organisationer. Studenter kan stöta på kurser som ekonomiska och sociala rättigheter, jämförande människorättslagstiftning, mänskliga rättigheter och terrorism, mänskliga rättigheter på jobbet och internationell flyktingrätt.

Många elever får färdigheter i skriftlig, oberoende forskning och tidshantering. Skrivförmåga kan hjälpa en person att kommunicera bättre via e-post och texter. Tidsstyrning är en förmåga som gynnar de flesta individer professionellt och personligen. Möjligheten att hitta svar genom självmotiverad forskning är en ovärderlig skicklighet för många arbetsgivare.

Eftersom examensbeviset kan skilja sig beroende på ett universitets program, kan kostnaderna därmed också variera. Det föreslås att man grundligt undersöker vilket program som helst innan man registrerar sig. En skolans antagningskontor kan erbjuda prisuppgifter.

Ett diplom i människorättslagstiftningen utrustar vanligtvis studenter med kunskaper och färdigheter att arbeta i många jobbpositioner inom mänskliga rättigheter. Om akademiker redan har en JD-grad kan de kanske använda den här ytterligare studien för att få ett jobb som advokat för mänskliga rättigheter. Studenter kan också hitta positioner som politisk analytiker, företagsansvarig specialist, bidragsförfattare, forskningsanalytiker eller personalansvarig.

Vissa examensprogram kan vara tillgängliga i ett onlineformat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Diplom
  • Studier i juridik
  • Lagstiftning om mänskliga rättigheter
  • Mänskliga rättigheter
Studiefält
  • Studier i juridik (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat