Keystone logo

8 Lag Program i Studier i juridik Nationella juridikstudier Immigrationsrätt 2024

Filter

Filter

  • Studier i juridik
  • Nationella juridikstudier
  • Immigrationsrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Lag Program i Studier i juridik Nationella juridikstudier Immigrationsrätt

Vad är invandringslag?
Immigrationslagstiftningen är ett rättsområde som reglerar invandringsprocessen, inklusive inresa och borttagning av utländska medborgare från ett land. Det omfattar också invandrarnas rättigheter och skyldigheter samt rättigheterna och skyldigheterna i de länder de migrerar till.

Vilka jobb kan jag få inom Immigration Law?
Immigrationslagstiftningen är ett växande område, och det finns många möjligheter för advokater som är specialiserade på den. Några jobb som finns tillgängliga inom detta område inkluderar invandringsadvokat, Asyladvokat, Immigrationsdomare, Immigrationsagent eller officer, Gränspatrullagent, Tull- och gränsskyddsombud, och utvisningsansvarig.

Varför är det viktigt att studera invandringsrätt?
Immigrationslagstiftningen är ett viktigt rättsområde eftersom det styr en av de mest grundläggande aspekterna av mänskligt liv: rörelse. Det är också ett växande fält eftersom antalet invandrare världen över fortsätter att öka.

Vad ska jag studera under min examen i Immigration Law?
Du kommer att studera olika ämnen relaterade till invandringslagstiftningen, inklusive det nuvarande läget för invandringslagstiftningen, olika typer av visum tillgängliga för invandrare, processen för att ansöka om visum, och invandrarnas rättigheter i olika länder.