Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Albany Law School

Albany Law School

Albany Law School

Introduktion

Öst yttre

Vår mission

Albany Law School utbildar och ger morgondagens ledare i lag övar, affär, allmänt intresse och regeringen. Vi ansluter klassrummet till yrket, regeringen och samhället genom erfarenhetsbaserad inlärning, engagerad stipendium, och en robust nätverk av alumner och supportrar. Lärande i Albany Law School är ett joint venture mellan studenter och lärare, med stöd av personal, administratörer, alumner, och i styrelsen. Våra elever utveckla en sofistikerad förståelse av rättspolitiska och doktrin, ett brett utbud av professionella kompetens, och ett djupt engagemang för rättvisa och etiska värden.

Vår vision

Albany Law School är erkänd som en student-centrerad läromiljö som ger ett strikt och innovativt program för juridisk utbildning som svarar adept på förändrade behov och möjligheter. Lagen skola erbjuder Opportunity vägar som lockar studenter med ett varierat utbud av intressen och bakgrunder och förbereder de studerande för extraordinära karriärer i lag, affär, allmänt intresse och regeringen. Ledda av fakultets forskare och lärare åtagit sig att föra lag och rättvisa, kommer eleverna att utveckla färdigheter, kunskap och professionella värderingar för att bidra till och leda i ett globalt samhälle. Som utexaminerade kommer de att gå med i en blomstrande alumner gemenskap tillägnad framgång juridisk fakultet, dess elever, och dess uppdrag.


albanylaw02

Planen: Möjlighet Pathways

Opportunity Pathways är en avgörande funktion för Albany Law School. Med utgångspunkt i vår plats, oberoende och samhälle skapade vi möjligheter för att inspirera, stödja och ge vägledning åt våra studenter, eftersom de utforskar och förföljer substantiella områden som identifieras genom marknadsundersökningar som mogna med karriärmöjligheter. Dessa vägar inkluderar affärs-, skatte- och finansmarknader; Civil och kriminell förespråkning Regering, politik och offentlig service; hälsa; Innovation och entreprenörskap Och allmänintresset. Möjlighetskanaler formar våra utbildnings- och mentorprogram, hjälper oss att identifiera strategiska partnerskap och kulminera i professionella vägar som förbinder elever med arbetsgivare och livslånga mentorer.

Opportunity Pathways definierar områden av åtskillnad och ge riktlinjer för sökande, studenter och akademiker.

Möjligheten Pathways är:

 • Business, skatt och finansmarknads;
 • Civil och straff Advocacy;
 • Regeringen, Policy och Public Service;
 • Hälsa;
 • Innovation och entreprenörskap;
 • och Public Interest Law.

Möjlighetskanaler informerar pedagogiska och mentorprogram, och kulminerar i professionella vägar som förbinder elever med arbetsgivare och livslånga mentorer.

Professionell utveckling av studenter är kärnan i varje Opportunity Pathway. Efter att ha rekryterat studenter med bakgrund som passar bra för framgång på banorna, ger lagen skolan en rik läroplan, kliniska och fältplaceringsmöjligheter, fakultetsrådgivare, alumni mentorer, peeraffinitetsgrupper och yrkesutbildningsutbildning som överensstämmer med varje möjlighetsväg. Vår klinik och Justice Center, Government Law Center, Institutet för finansmarknaden, Center for Excellence i lag undervisning, och vårt omfattande nätverk av Alumni och supportrar alla kommer att bidra till professionell utveckling och möjligheter varje Albany Law School student. Varje väg innehåller en rad olika materiella juridiska spår eller koncentrationer som kommer att vara tillgängliga för alla studenter. Till exempel kan en student ta kurser i internationell rätt och samtidigt fullfölja något av Pathways.

Ett mått på en juridisk fakultet framgång är dess förmåga att placera studenter inom det valda områden efter examen. Albany Law School har förbundit sig till att använda sina Opportunity Pathways för att optimera våra studenter konkurrensfördel och förberedelse för att få anställning inom det valda områden. Vi kommer att arbeta med varje elev för att maximera möjligheten till önskvärd karriär placering och professionell och personlig framgång.

Banorna som anges i denna plan inte är fast eller statisk. Banorna kommer att utvärderas årligen, och ändras eller bytas ut vid behov, för att säkerställa att de ger våra studenter med de mest rigorösa och effektiva akademiskt program, och lägger våra studenter i de bästa förutsättningarna att lyckas efter Law School i ljuset av den nuvarande situationen av yrket och arbetsmarknaden.

Platser

 • Albany

  80 New Scotland Avenue, 12208-3494, Albany

  Frågor