Keystone logo
Aston University Online LLB lag
Aston University Online

LLB lag

Online United Kingdom

48 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 805 / per course

Distansutbildning

Introduktion

Bemyndigande av framtida juridiska innovatörer: blanda juridik, affärer och praktiska färdigheter för global framgång

Studera en flexibel, prisvärd examen som är byggd för onlinestudenter. Aston University ger dig möjlighet att förbättra din anställningsbarhet och ta itu med verkliga problem med en läroplan berikad av starka kopplingar till industrin.

Vårt Law LLB Hons-program är utformat för att ge dig en omfattande utforskning av ämnen som kommer att hjälpa dig i jakten på The Solicitors Qualifying Examination (SQE) samt förbereda dig för en mängd olika andra professionella vägar.

Med fokus på juridik, juridiks framtid och affärsjuridik, kommer detta program att ge dig en stark grund av juridisk kunskap så att du kan lyckas i vilken juridisk karriär som helst. Oavsett om du vill bli advokat eller advokat eller söker en affärsroll efter examen, kommer detta program att ge dig de färdigheter du behöver.

Våra nära kontakter med Aston Business School och ett starkt arbetsgivarnätverk kommer att hjälpa dig att öka din anställningspotential, liksom vår betoning på verklig tillämpning och omsättning av teori i praktiken.

Triple Gold: Aston University har tilldelats Triple Gold - det högsta möjliga betyget för Teaching Excellence Framework (TEF) 2023.

Nöjda studenter: Aston University rankades som topp 20 i Storbritannien för "studentnöjdhet" (Law; Complete University Guide, 2024).

Utmärkta framtidsutsikter: Aston University utsågs till andra plats i Årets universitet för Graduate Employment Award (Times/Sunday Times Good University Guide 2024).

Tjäna mer: Våra studenter är bland de högst betalda i landet och tjänar i genomsnitt £36 100 fem år efter examen (Longitudinal Education Outcomes, 2023).

Aston Law-studenter kan gå med i Law Society som studentmedlemmar.

Antagningar

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Varför studera på Aston University Online

Om skolan

Frågor