Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Introduktion

Om universitetet

Bar-Ilan University , ett av Israels största universitet, erbjuder studenter ett brett utbud av unika akademiska och sociala möjligheter som inte finns i någon annan israelisk utbildningsinstitution.

Sedan starten 1955 har över 130 000 studenter gynnats av Bar-Ilans exemplariska akademiska och forskningsanläggningar och från sitt engagemang för att integrera judisk kultur och tradition i alla studieprogram. Genom att säkra Israels högsta forskare och professorer och ge studenterna chansen att utforska sina judiska rötter ger Bar-Ilan University sina elever resurser och kompetens för att lyckas på arbetsplatsen och maximera sina bidrag till samhället som utbildade och socialt medvetna medborgare.

Studerande från hela världen vänder sig till Bar-Ilan någonsin år för att studera i våra ledande examensprogram. Under tillsyn och vägledning av våra prisbelönta professorer lär de de kritiska tänkande och analytiska färdigheter som behövs för att utforska sina intresseområden och akademisk tillväxt. Bar-Ilan University erbjuder ett brett urval av forskarutbildningar, doktorander och doktorsprogram som erkänns globalt, inklusive ett antal internationella grader som lärs på engelska.

Platser

  • Ramat Gan

    Ramat Gan, Israel

Frågor