Keystone logo
Brickfields Asia College LLB (hons) brittisk universitetsöverföringsgrad
Brickfields Asia College

LLB (hons) brittisk universitetsöverföringsgrad

Request duration

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* Konkurrenskraftiga terminsavgifter (stipendier)

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

BAC erbjuder den mycket populära brittiska Transfer Degree Programme (lag) där eleverna får möjlighet att slutföra en 1 + 2 (1 år på BAC och 2 år på en partner Storbritannien University) eller 2 + 1 (2 år på BAC och 1 år på en partner Storbritannien University) beroende på deras önskemål och skicka i regionen 600 till 700 elever per år för att slutföra sina sista år i Storbritannien. Få om några andra institutioner ge studenterna välja att få tillgång till ett så stort antal universitet för att fullfölja sin sista året och bäst av alla elever får en erkänd Storbritannien behörighetsgivande examen.

Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet kommer eleverna att delas ut en internationellt erkänd LLB (Hons) examen från deras valda Storbritannien partneruniversitet. Eleverna kan välja mellan en mängd olika examina som erbjuds av en rad top notch universitet som universiteten i Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull och Hertfordshire.

BAC: s brittiska Transfer Degree Programme (lag) är fullt ackrediterad av den malaysiska Qualifications Agency (MQA) och Storbritannien Joint Academic Stage Board (JASB). Studenter examen med en examen från ett partneruniversitet kommer därför att beviljas Storbritannien kvalstatus, vilket gör dem berättigade till Bar Professional Training Course (BPTC). Individer som har för avsikt att öva lag med denna examen kan därmed inleda antingen BPTC i Storbritannien eller certifikat i Legal Practice (CLP) i Malaysia (om en malaysisk eller malaysisk Resident) eller motsvarande certifiering i det egna landet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • LLM (Master of Laws)
    • London, Storbritannien
  • Master of Laws (General)
    • Dallas, Amerikas förenta stater
  • Juridisk vetenskapsman (SJD)
    • Dallas, Amerikas förenta stater