Keystone logo
California School of Law Nätet juris doktor examen
California School of Law

Nätet juris doktor examen

Request duration

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning

* 2015-16 Kostnader (1 år undervisning)

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Kalifornien School of Law är en online juridisk fakultet med målet att ge en lärorik erfarenhet som är så nära som möjligt att vid ett traditionellt bostadsområde Law School. Studenter vid CSL kan se och tala med professorer och klasskamrater genom att logga in i en levande videokonferenser klassrum från sin dator hemma eller på arbetet.

State of the art teknik används för att ge direkt, levande tvåvägs video / audio kommunikation mellan lärare och studenter, att skapa ett virtuellt klassrum. Detta gör det möjligt för lärare och studenter för att diskutera och debattera lagen använder sokratiska metoden som om de var fysiskt i samma rum.

Klass scheman

Kalifornien School of Law publicerar Class Schedule på sin webbplats före början av varje termin av studier. Studenterna får också ett e-postmeddelande att informera dem om deras schema. California School of Law virtuella klasser träffas på tisdag och torsdagskvällar från 18:00 till 09:00 pmPST eller PDT, som är från 9:00 till 0:00 EST eller EDT på östkusten. Studenter tar två klasser varje natt, den första klass från 18:00 till 07:30 och den andra klassen från 19:30 till 09:00. Kalifornien School of Law är på en trimestern-system, det vill säga det finns tre terminer per år och fyra år att slutföra Law School.

Varje termin är en fyra månaders termin, varje klass sammanträder 30 gånger, med en slutlig och medel termer, såsom vid traditionella bostäder lag skolor. Lektionstid är bara en del av tiden undersökningar som krävs för att tjäna en Juris doktorsexamen.

Kvaliteter

Betyg baseras främst på sluttentamen och två mellanförhör. Instruktörer kan kräva skriftliga papper utöver undersökningar. Vissa instruktörer ger ytterligare prov eller andra uppdrag, inklusive borr frågor, som kan eller inte kan räknas i slutbetyget.

 • Professorer kan faktor i deltagande, men det är mindre än 5%. Dock kan en professor dra en halv grad i slutet av trimestern för icke-deltagande.
 • The Final är minst 75% av betyget, Midterms och deltagande slutföra resterande 25 procent.
 • 2, 3, 4-årsklasser inte alltid följer denna formel, till exempel i juridisk forskning och skrift och Trial Advocacy studentens Betyget baseras på skrivuppgifter och projekt.

Bokstavsbetyg delas ut, och plus och minus kvaliteter ges

Graduation

Programmet tar 4 år att slutföra, och kan inte påskyndas till 3 år (juridikstudenter deltar 3-åriga rättsliga skolor program får inte arbeta när de deltar).

Varje student som tar examen från California School of Law får en Juris Doctor examen, skapar många arbetstillfällen som en advokat, professor i juridik, näringsidkare, eller var du föreställa dig din karriär tar dig.

Studie

Den förväntade undervisning för varje trimestern är $ 3.000. För ett år är undervisningen $ 9,000.00. Den totala förväntade kostnaden för undervisning för att slutföra Juris doktorsexamen programmet är $ 36,000.00.

Tillämpning

Nästa trimestern börjar den 24 mars 2016. Sista ansökningsdag nästa trimestern är 1 juli, 2016.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Juridik LLM
  • Newcastle upon Tyne, Storbritannien
 • LLB hedrar lag med kriminologi
  • Dubai, Förenade arabemiraten
 • LLB-lag
  • Manchester, Storbritannien