Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Introduktion

Här erbjuder vi studenter en utbildning i världsklass till ett överkomligt pris. Carl Albert State College har utsetts till Best Community College i Oklahoma; står för närvarande som nr 11 i nationen för graderingstal bland community colleges; och vi erbjuder den mest prisvärda undervisningen och avgifterna i regionen. Vårt huvudcampus ligger i Poteau, med ett filialcampus i Sallisaw, och vi erbjuder 8 grader och 3 certifikatprogram helt online.

Poteau-campus erbjuder bostadsmöjligheter för studenter som vill ha full college-erfarenhet och delta i många campusklubbar, aktiviteter och en mängd olika intramurala spel. Om du inte deltar i ett klubbmöte på eftermiddagen, spelar volleyboll på rekreationsbanan eller går in några extra studietimmar på Learning Resource Center - chansen är att du kan fånga ett Viking-spel på eftermiddagen i sportkomplexet. Vikingatletik inkluderar baseboll, softball, herr- och kvinnors längdåkning och E-sportlag.

Carl Albert State College är hem för individer från alla samhällsskikt. För varje Carl Albert State College student, inklusive den arbetande vuxna med andra åtaganden - erbjuder vi dag-, kvälls- och onlinekurser för att passa ditt hektiska schema. Oavsett om du planerar att bo på campus, pendla eller tjäna din examen online - Carl Albert State College uppfyller studenternas behov på ett effektivt, effektivt och ekonomiskt sätt. Vi erbjuder utmärkta utbildningsmöjligheter för studenter oavsett om de vill gå direkt till jobbet efter examen eller planerar att överföra för att främja sin utbildningskarriär.

Platser

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Frågor