Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Introduktion

Center for International Legal Studies - CILS / Center - är ett ideellt institut för forsknings-, utbildnings- och undervisningsinstitut, som är etablerat och fungerar som ett samhälle av allmänt intresse enligt österrikisk rätt. Dess internationella huvudkontor har funnits i Salzburg, Österrike sedan 1976. Dess väsentliga syfte är att främja och sprida kunskap bland medlemmar i det internationella juridiska samhället. CILS håller flera seminarier varje år i Europa, Nord- och Sydamerika, Afrika, Asien och Mellanöstern. Dessa konferenser och möten har certifierats för CLE / CPD-kredit av Law Society of England och Wales, Nederländernas advokatbyrå, delstaten Kalifornien, New York, Texas och andra stater baserade på ömsesidighet. Center for International Legal Studies har utvecklat, samordnat och publicerat mer än 100 juridiska forskningsprojekt sedan 1977. Nästan 5 000 advokater över hela världen har erkänts för sina bidrag till CILS-projekt. Mer än 300 har prenumererat på CILS Congress of Fellows. Andra uppskattade akademiker och utövare stöder centret som fullständiga och hedersmedlemmar och associerade medlemmar. Centrets Internationella praktikprogram för juridisk praxis placerar unga advokater och juridikstudenter i utbildningspositioner hos advokatbyråer i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Afrika. Dessa praktikanter kan också få kredit i sina juristskolors JD- eller LLM-program, och CILS upprätthåller också institutionellt samarbete med flera lagskolor för detta ändamål. Genom sitt program för besökande professorer placerar centrum erfarna utövare i gästprofessurer vid institutioner i Östeuropa och de tidigare sovjetrepublikerna. Mer än 300 ledande advokater har tagit upp nästan 700 möten sedan programmet började 2006.

FDI2015xs

I samarbete med Lazarski University Warszawa, Lixin University Shanghai och Centraleuropeiska universitetet i Wien erbjuder centret en LLM i transnational kommersiell praxis, för jurister och utövare. LLM kräver tillfredsställelse på 21 poäng under en period på två till tre år. Cykel I undervisas i Wien, Österrike, Cykel II undervisas i Shanghai, Kina och Cykel III undervisas i Warszawa, Polen. Cykel I-restriktionen är obligatorisk. Cycle II och Cycle III-sessionerna är valfria. Femton poäng finns tillgängliga online. Center for International Legal Studies organiserar och har tillsammans med SULS, PUSL, DIS och KCL grundat den internationella utländska direktinvesteringskonkurrensen, den främsta konkurrens mellan stat och skiljedom. Centret administrerar International Business Law Consortium, en allians av utvalda oberoende advokatbyråer som hjälper varandra att betjäna sina kunder internationellt.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill Foundation Stipendier

En gåva från t han Yorkhill Foundation gör CILS Välgörare fond två full undervisning stipendier, var och en med ett värde av US $ 13.860, för att delta i LL.M. i gränsöverskridande handelsbruk program med början 2021. De sökande bör lämna in en läroplan vita, tillsammans med två referensbrev och en redogörelse varför c ompletion av LL.M. kommer att ha värde inte bara för den sökande också sökandens rättsliga samhället en nd allmänheten en t stor. Sista datum för mottagande av ansökan om ett Yorkhill Foundation- stipendium är 15 januari 2021.

CILS Benefactors Inc.-stipendier

CILS Välgörare Inc. är ett registrerat välgörenhetsorganisation som erbjuder finansiering för studenter från utvalda länder som annars inte skulle ha råd att delta i LL.M. program. CILS Välgörare Inc. ger 20 50% undervisning stipendier som börjar 2021. Ansökningar från kvalificerade studenter bedöms på en första- till kvarn får först mala. Tidsfristen för ansökan om en 50% stipendium är 30 dagar före inledningen av en akademisk session. När tilldelas kommer stipendiet fortsätta att gälla för alla krediter (bostäder, distansutbildning och praktik) som krävs för att slutföra LL.M. i gränsöverskridande affärsmetod. CILS Välgörare Inc. har varit liberal i att tillhandahålla finansiering. Direkt finansiering begär till Center for International Legal Studies med inlämnandet av LL.M. Ansökan.

Platser

 • Warsaw

  Warsaw, Polen

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Frågor