Keystone logo
Cambridge Graduate University Jur.kand, djs, och Ph.D., i lag och politiska yrkesbevis
Cambridge Graduate University

Jur.kand, djs, och Ph.D., i lag och politiska yrkesbevis

Cambridge, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Jur.kand, DJ, och Ph.D., i Law & Policy yrkesbevis

Cambridge Graduate University 's College of Law, har Policy & globala studier en oöverträffad akademiskt program, erbjuder lagstiftning och politik Masters och doktorsexamina - det Jur.kand, Masters i Lagar & Policy, DJ (doktorsexamen i Juridiska fakulteten), och Ph .D. i Lag & politik - och flera gemensamma examina med andra Cambridge Graduate högskolor, bland annat College of Business, och College of Regulatory Science & folkhälsa. Fakulteten har en räckvidd och djup kompetens inom områdena rättsliga stipendium och praktik, vilket gör det möjligt för kollegiet att erbjuda en robust global nedsänkning läroplan. Dessa inkluderar ett brett utbud av Praxis ledarskap baserade projekt och kurser som ger studenterna möjlighet att sätta klassrumsundervisningen att arbeta lösa verkliga problem. Den akademiska Programmet är också känd för världens enda globala campus-format, erbjuder nedsänkning erfarenheter i varje region av världen att få sällsynta insikter i internationell och komparativ rätt. Studenterna har i allmänhet tvärvetenskapliga intressen och utforska dessa intressen i den globala nedsänkning intensives med lärare som delar och mentor deras erfarenheter, stipendium och läroplan hela programmet.

Lagen är djupt inblandad i våra ekonomiska, politiska och sociala världar. Och så jakten på något mål av betydelse innebär alltid ett ingrepp med lag. Läroplanen är utformad för studenter som vill förstå hur lagstiftning och politik kan utnyttjas för global påverkan, eller som vill göra karriär som världsledande och förändringsagenter.

Den College of Law, Policy & globala studier omfattar inte bara de kurser och kliniker som uppenbarligen relevanta, men även kurser och aktiviteter som kan verka mindre uppenbart kopplade till lagstiftning och politik, men är kritisk till att bygga relevant förståelse, färdigheter och strategier. Lär dig mer om det förflutna, analysera förhållandet mellan lag, samhälle, kultur, intressenter, ekonomi, globalisering, företag och sociala institutioner, dissekera mäktiga institutioner, och utveckla kompetens och kapacitet - inklusive data och politisk analys kompetens - alla viktiga steg; så är att förstå vissa problemområden och tillhörande rättsligt material.

Den College of Law, Policy & globala studier är utformad för att uppmuntra eleverna att koncentrera sig på en bred och integrerad analys av variabler skapar global påverkan. Kollegiet ser variablerna så djupt relaterade till varandra. Kollegiet avsikt är att ge studenterna möjlighet att utveckla en rik förståelse för de löften och begränsningar som följer av de olika lägen och arbetsområden som är av intresse för den studerande.

Curriculum ämnen och moduler inkluderar internationell handel och affärer, läkemedel och medicinsk utrustning reglering, social förändring, rättstvister, organisatoriska ledarskap, institutionella reformer, domstolsförvaltning, partipolitik, rättssystem, konstitutionell rätt, ras rättvisa, värdepapper, finans, företag lag, media & internet, social välfärd, religionsfrihet, arbete, ekonomisk utveckling, straffrätt, civilrätt, markanvändning, egendom, miljö, ekonomisk rättvisa, sjukvård, folkhälsa, fattigdom, säkerhet, energi, film och medieproduktion, IT, IP , invandring, mänskliga rättigheter, bio etik, bioteknik, patenträttsliga, och mycket mer.

Jur.kand, vicehäradshövding & Politikprogrammet

Master of Laws & Politikprogrammet är en 24 månaders program som syftar till att matriculate i DJS eller Ph.D. i Law & Policy, och ger studenter som redan har utmärkt juridisk utbildning och erfarenhet - många har tjänat som praktiserande advokater, domare, diplomater, samhällsledare. - Med bred handlingsfrihet att utforma en utbildning som ger dem en utökad förståelse av lag, politik, rättsteori och tillämpning.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • LLM Master of Laws (DL)
    • UK Online, Storbritannien
  • Master of Laws (LLM) - Bar Track
    • Los Angeles, Amerikas förenta stater
  • Master en Droit Bancaire et Financier Européen
    • Luxembourg City, Luxemburg