Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law LL.M
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

LL.M

Request duration

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Jur.kand För internationella studenter

Välkommen till Cleveland-Marshalls internationella Jur kand Program! Vi erbjuder studenter från hela världen möjlighet att få en avancerad examen från en ABA-ackrediterade amerikanska Law School till ett konkurrenskraftigt pris. Vi gör det genom att ge en exceptionell lärare till elev förhållande, en framstående lärare och en personligt anpassad studieprogram. Som Law School, vars akademiker inkluderar domarna i Ohio högsta domstolen, federala domare, medlemmar av den amerikanska representanthuset, Cleveland borgmästare, och många andra framstående jurister, medborgerlig och företagsledare, skulle vi vara glada att överväga dig som en del av vår familj.

Tillämpningskrav

För att komma i fråga för den internationella Jur kand Program, måste du skaffa (och styrka):

1.En juristexamen: En juristexamen från ett ackrediterat utländskt lag skola eller universitet.

 • Ange original grad som tilldelats, med en officiell översättning (om den inte tillhandahålls på engelska);
 • Ange hela ursprungliga avskriften som har tilldelats dem, med en officiell översättning (om den inte på engelska).

2.English Kompetens: Om engelska inte är ditt modersmål, eller om du fått en examen från ett universitet där engelska inte är det officiella undervisningsspråket, du kommer att krävas för att visa tillräckliga kunskaper i det engelska språket. Detta kan normalt ske genom att tillhandahålla en TOEFL-resultat på minst 100 eller ett IELTS resultat på minst 7. Kandidater som erhållits något lägre poäng kan också övervägas, förutsatt att deras akademiska meriter och andra komponenter i sin ansökan filen motivera ett sådant undantag.

3.Personal Uttalande: En personlig redogörelse varför du vill få en internationell Jur kand examen, med särskild uppmärksamhet på frågan om varför du skulle vilja göra det på Cleveland-Marshall College of Law.

4.Reference Letters: Tre referensbrev, helst varav två från juridikprofessorer och en från en juridisk arbetsgivare.

När du har slutfört de fyra kraven ovan, ladda ner Ansökan om LL.M Program (här), fyll den flitigt, och posta hela paketet, genom certifierade post, till: Cleveland-Marshall College of Law, Office of Admissions, 1801 Euclid Ave., LB 138, Cleveland, OH 44.115-2214 The Law School kommer normalt att beakta ansökningar som anländer före den 1 april för nästa höstterminen

Gradering Krav

När medgav, för att uppgradera den internationella Jur kand Program och få examen, måste du uppfylla samtliga följande krav: 1.Successfully kompletta 24 timmar kredit lärande; 2.Of dessa 24 timmar kredit, fullfölja följande obligatoriska kurser:

 • Introduktion till amerikansk lag;
 • En sambo Course (skadestånds, kontrakt eller egendom), med betyget "C" eller bättre;
 • Ett uppfyller övre nivå Skrivkrav kursen;

3.Register minst 8 timmar kredit per termin; och 4.Obtain ett ackumulerat GPA (Grade Point Average) av 2,0 eller mer.

OBS SITTA pubexamen

Även om lagen skolan är gärna råd studenter som vill sitta för baren - antingen i delstaten Ohio eller någon annanstans, är det viktigt att notera att de krav som ställs av varje stat för Bar Exam är olika, och kan skilja sig väsentligt från Graduation Krav som ovan. Därför bör studenter som planerar att sitta för Bar Exam meddela skolan innan de börjar sina studier, så att skolan kan bättre skräddarsy sin studieplan till deras behov.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • LLB (Hons) Juridik med Business
  • Online United Kingdom
 • Jur kand (LLB)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) Lag med affärer med grundåret
  • London, Storbritannien
  • Manchester, Storbritannien
  • + 1 Mer