Keystone logo
University of Colorado Boulder Teknisk och immateriell rätt
University of Colorado Boulder

Teknisk och immateriell rätt

Boulder, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Colorado Law utnyttjar sitt läge i Denver-Boulder-tunnelbanan, som är hjärtat i en av landets främsta telekommunikations- och teknikhubbar, med Centurylink, DISH Network, CableLabs, Level 3 Communications, Sun Microsystems och Time Warner Telecom. Boulder har också ett livfullt entreprenörssamhälle med många nystartade och framväxande företag, rankade som nr 1 av Federal Reserve Bank of Boston-forskare som den högst presterande lilla staden för riskkapitalinvesteringar, och nummer 2 av American Electronics Association för procent av anställda inom högteknologi.

Colorado Law har utvecklat ett av landets mest omfattande juridiska program inriktat på informationsteknik. Teknikadvokater behandlar intressanta politiska utmaningar och nya juridiska frågor och rankas bland de mest nöjda inom advokatyrket. Colorado Law är rätt plats vid rätt tidpunkt för dem som är intresserade av att utforska gränserna för entreprenörsrätt, teknikpolitik och immateriell egendom.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Jur i immateriell äganderätt
    • Concord, Amerikas förenta stater
  • LL.M./MSL i immaterialrätt
    • Washington, Amerikas förenta stater
  • LLM i informationsteknologi och immaterialrätt
    • Brighton, Storbritannien