We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Introduktion

Den Columbus School of Law skiner som en dold pärla inom juridisk utbildning i Washington, DC Det är en akademi som består av kollegiala och medkännande studenter, en stödjande och akademiskt framstående lärare och en skicklig och väl anslutna alumner bas som står redo att hjälpa dagens elever att nå sina mål.

Våra studenter excel individuellt och kollektivt. De tjänar stipendier, extern och stipendier; några även publicera i lag tidskrifter. Våra Moot domstol och prövningar lag vinner utmärkelser i tävlingar från Puerto Rico till Wien till Hong Kong. CUA Law studenter förespråkar för levande kunder genom vår banbrytande juridiska klinik, bevisar dagligen sanningen om den gamla maximen: jag gör och jag förstår.

Fakulteten elev förhållande är liten. Professorer gå den extra milen för att hjälpa eleverna med rekommendationer och att göra professionella kontakter. Lägg till detta en lag skolmiljö noteras för kamratskap, där eleverna vill se varandra lyckas, och du har grunden för en oförglömlig lag skola upplevelse.

Lärare och doers, vår heltid och adjungerad lärare är professorer, forskare, forskare, praktiker och doktrinen av första ordningen. Vissa förblir aktiva i rättssalen. Andra har skrivit benchmark texter i ämnen som skadeståndsvärdepapperslagstiftning. De presenterar på konferenser och paneler runt om i världen. De läses, citeras ovan, och respekterade. Framför allt är vår fakultet ägnas åt kvalitet i undervisningen i lag och prestanda framgång för våra studenter.

Vår state-of-the-art byggnaden ligger bara några minuter från hjärtat av Washington, DC, landets rättsliga epicentrum och den bästa staden i Amerika för att studera lagen. Columbus School of Law har varit medlem i föreningen för amerikansk lag skolor (AALS) sedan 1921 och American Bar Association (ABA) sedan 1925.

Vi inbjuder dig att utforska vår webbplats och lära sig om vad som gör Columbus School of Law stå isär. Sedan 1897 har juridisk fakultet välkomnade elever i varje tro och bakgrund, undervisning, guidning och bistå deras omvandling till några av de allra bästa jurister i Amerika.

CUA Law Advantage

Beläget i Washington, DC, Catholic University of America Columbus School of Law (CUA lag) är bland de bästa val du kan göra om ditt mål är att ta examen med kompetens - såsom kritisk juridisk analys, doktrin och effektiv oral opinionsbildning - som är viktigt för en framgångsrik advokatbyrå i 21-talet.

Vid varje tur, kan CUA Law inställning till juridisk utbildning sammanfattas med tre ord: Praktisk, fokuserad och ansluten, även kallad CUA lag Advantage. Detta i kombination med en stark känsla för service och ligger i landets huvudstad gör CUA Law en juridisk utbildning upplevelse som gör att du kan växa både professionellt och som en individ.

Tjänsten

CUA Law har en unik uppgift tjänsten. Detta uppdrag exemplifieras genom vårt engagemang för pro bono arbete, ett åtagande som delas av studenter, lärare och alumner lika. Kliniska färdigheter ligger i hjärtat av hur fungerar lagen som ett verktyg för att hjälpa och skydda andra, särskilt samhällets mest utsatta.

Studenter som dras till tjänsten har många möjligheter för att delta i långsiktiga och kortsiktiga social rättvisa projekt, samt studentorganisationer som ger tillbaka till lokala GEMENSKAPEN. CUA lag hjälper även studenter som vill bedriva forskarutbildning stipendier och andra möjligheter till sysselsättning i allmänhetens intresse och inställningar public service.

Mission Statement Lagen

Columbus School of Law är en integrerad del av Catholic University of America och det stöder och förskott syften och mål universitetet som helhet, eftersom de har bekräftats under universitetets historia och är för närvarande anges i universitetets mission. Dessa mål och mål visar sig i en kärna engagemang ideal värdighet varje människa; respekt för okränkbarhet allt mänskligt liv; rättvisa rotad i det gemensamma bästa, erkännande och skydd av mänskliga rättigheter som gåvor Skaparen; ta hand om de fattiga, de försummade och utsatta; och skyldigheten att kärlek till varandra. Som en lag skola, strävar vi efter att upptäcka, bevara och sprida sanningen i alla dess former; att uppnå akademiska distinktion i den katolska intellektuella tradition; och för att säkerställa, i ett institutionellt sätt, trohet till universitetets kristna inspiration.

Skolans känsla av institutionell integritet och gemenskapen avspeglar dess trohet till katolska ideal och övertygelser. Som sådan, är skolan åtagit sig att främja sina redan starka band av gemenskap genom att fortsätta att främja och upprätthålla respekten för och bland lärare, administratörer, studenter, personal och alumner, och respekt för mångfalden av bakgrunder, religiösa tillhörighet, synpunkter, och bidrag som medlemmarna tillför lagen skolvärlden.

Vi sammanför en duktig och heterogen studentkår och ge studenterna en exceptionell professionell utbildning som syftar till att förbereda och motivera dem att tjäna med intelligens, integritet och styrka de behoven hos kunder, samhällen, nationen, det civila samhället och det internationella samfundet. Vi strävar efter att ge våra studenter en omfattande uppsättning praktiska kompetens, ett brett utbud av läro kunskap, och ett orubbligt engagemang för etisk praxis principen. Bortom den första studieåret vi uppmuntra eleverna att överväga att delta i strukturerade specialisering genom en rad institut, klinisk utbildning, center, och program som förbättrar de färdigheter som är nödvändiga för att ge den högsta juridiska ombud kvalitet. Genom att tillhandahålla hög kvalitet instruktion, rigorösa stipendium, yrkesmässiga prestationer och samhällstjänst är juridisk fakultet åtagit sig att göra betydande och varaktiga bidrag till anrikning av kunskap, integritet jurister och förbättring av välfärd bredare gemenskap, nationen, och kyrkan.

Platser

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Frågor