Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Introduktion

Vår skola

Vi har utbildat advokater i över 125 år. Men vi är inte fokuserade på det förflutna - vi vet det som betyder mest är hur vi förbereder dig för din framtid.

En nationell ledare

Vi är en nationellt erkänd juridikskola i hjärtat av University Circle, ett blomstrande kulturellt grannskap nära centrala Cleveland, Ohio.

Vår internationella lag, hälsolag, och immaterialrättsliga program är bland de bästa i landet. Ledarskapskurser och övningsupplevelser tillförs genom vår innovativa läroplan. Alla studenter börjar arbeta med riktiga kunder under sitt första år och deltar i en termin, heltid, eller årslång halvtidsupplevelse under deras tredje år.

National Jurist-tidningen utsåg oss till de bästa 25 lagskolor som levererar de bästa möjligheterna till allmän intresse och bland dess första" hedersrulle av lagskolor" som ger den bästa praktiska utbildningen.

Vi erbjuder JD, LLM, och SJD-grader, samt tio dubbla examensprogram.

Plus, JD-studenter kan studera utomlands efter sitt 1L-år kl 17 partnerskolor eller under deras 3L-år slutföra en utländsk LLM-examen vid tre partnerskolor:

 • Comillas Pontifical University i Madrid,
 • Middlesex University i London,
 • Universitetet i Paris

Vår växande närvaro

Cirka två tredjedelar av våra studenter är utanför Ohio och mer än 10 000 alumner bor och arbetar över hela världen. Våra akademiker är anställda i en mängd olika juridiska, regering, ideell, och affärsinställningar. Många av våra alum är VD, advokatbyråns partners, regeringstjänstemän, och andra erkända ledare.

Expert fakulteten

Vi har en välkomnande, vänlig miljö som uppmuntrar till samarbete mellan professorer, administratörer, personal, studenter och alumner. När du går med i vår lagskola, du är en del av vår lagliga familj.

Uppdrag

På Case Western Reserve University School of Law, mångfald är ett kärnvärde. Vi strävar efter att vara en inkluderande miljö där alla medlemmar känner sig bemyndigade att delta i samhället, främja kreativ energi och insikter som resulterar i en bättre institution.

Vi inkluderar människor av alla ras, etnisk, kulturell, socioekonomisk, nationell, och internationell bakgrund, välkomnar mångfalden av tankar, pedagogik, religion, ålder, sexuell läggning, könsidentitet/uttryck, politisk tillhörighet, och funktionshinder.

Vi strävar efter att skapa en kultur för inkludering som uppmuntrar relationer och interaktioner mellan människor med olika bakgrund, en kultur som förbättrar mänsklig värdighet minskar aktivt fördomar och diskriminering, och förbättrar livskvaliteten för alla i vårt samhälle.

Vad vi gör

Vi skapar, vårda och upprätthålla partnerskap mellan lagskolan, universitetet, juridiska organisationer, alumner, och andra samhällspartners för att stödja mångfalds- och inkluderingsinitiativ. Detta inkluderar utbildning och evenemang för mångfald och inkludering för att bygga en stödjande gemenskap.

Vårt program leds av en fakultetskommitté, personal, studenter, alumner, och universitetsdiversitetsledare, såväl som medlemmar i Cleveland och större Ohio juridiska samhällen. Vi arbetar tillsammans för att skapa en mångsidig strategisk plan och initiativ för att göra juridikskolan till en mångsidig och inkluderande plats för alla studenter, personal, och lärare.

En ansluten institution

Vi är en del av Case Western Reserve University, en högt rankad forskningsinstitution med mer än 6,600 doktorander och professionella studenter och mer än 5,150 studenter.

Universitetet är också hem för flera andra forskarskolor - av vilka många vi samarbetar med för dubbla grader:

 • Weatherhead School of Management;
 • Skolan för medicin;
 • Case School of Engineering;
 • Frances Payne Bolton School of Nursing;
 • Skolan för tandmedicin;
 • Skolan för forskarutbildning;
 • Jack, Joseph och Morton Mandel School of Applied Social Sciences; och
 • College of Arts and Sciences.

Ranking

 • #9 i hälsolagstiftning — US News & World Report, 2021 rankingsfråga.
 • #24 i internationell rätt — US News & World Report, 2021 års rankingfråga.
 • #40 i immaterialrätt — US News & World Report, 2021 rankingsfråga
 • #44 i Clinical Education, US News and World Report, 2021 rankingsfråga.
 • #30 Fakultetens nationella ranking för vetenskaplig inverkan -- Heald and Sichelman Study, 2019.

Vår fakultet är rankad på 30:e plats i landet i vetenskaplig inverkan. De är kända experter inom sina områden och deras första prioritet är våra studenters framgång.

Platser

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Frågor