Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Skatterätt, affärsjuridik och efterlevnad
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Skatterätt, affärsjuridik och efterlevnad

Cergy, Frankrike

1 Years

Engelsk

Heltid

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7 000 / per year *

På Campus

* fullständig LLM: EU-sökande / 7 500 € icke-EU-sökande | dubbel LLM: 11 000 € icke-EU-sökande / 10 000 € EU-sökande

Introduktion

LL.M. i fransk och europeisk rätt, specialisering inom beskattning, affärsrätt och efterlevnad är ett mycket selektivt program som kommer att stärka dina möjligheter att arbeta i en internationell affärsmiljö.

Detta program är helt och hållet undervisat på engelska och erbjuder en unik möjlighet för icke-franska som modersmål att studera franska och europeiska skatte- och affärsjuridik.

Klasser och seminarier undervisas av både internationella akademiker och välkända yrkesverksamma från prestigefyllda internationella företag baserade i Paris.

Efter att ha avslutat programmet kan studenterna få två examensbevis: en specialiserad LL.M. Universitetsexamen och en nationell magisterexamen.

  • Studenter och yrkesverksamma utan en erkänd kvalifikation kommer att tilldelas den specialiserade LL.M. universitetsexamen
  • Studenter som innehar en Juris Doctor (JD), en LL.B. (4 år) eller motsvarande erkänd kvalifikation kommer att tilldelas både den specialiserade LL.M. Universitetsexamen och en nationell magisterexamen

Examen är konkurrenskraftig, selektiv och utformad för juridikstudenter som har en hög nivå av juridiska studier och en utmärkt nivå i det engelska språket. Programmet har utmärkts flera gånger av olika organisationer och det franska ministeriet för högre utbildning.

Gemensam LL.M. Program med University of Dundee, Skottland (UOD)

Den gemensamma jur.kand. Programmet är en spännande ny satsning som kombinerar två dynamiska och högt rankade juridikskolor. Erkända experter kommer att undervisa studenter och kommer att få fördjupade kunskaper om ett brett spektrum av samtida rättsämnen från både ett allmänrättsligt och civilrättsligt perspektiv.

Programmet är unikt och erbjuder två kvalifikationer som levereras under två terminer. Studenter som är inskrivna i Joint LL.M. programmet kommer att ta examen med en LL.M. i internationell handelsrätt från UOD och en nationell magisterexamen i fransk och EU-rätt, specialiserad på beskattning, affärsrätt och efterlevnad från CYU.

Idealiska studenter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Leverans av program

Om skolan

Frågor