Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM i immaterialrätt (ONLINE LÄRNING)
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM i immaterialrätt (ONLINE LÄRNING)

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 20 700 / per year *

Distansutbildning

* Heltid (1 år): £ 20,700; Deltid (20 månader): £ 10,350; Deltid (2 år): £ 10,350; Deltid (3 år): 6 900 £; Deltid (32 månader): £ 6 900

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Programbeskrivning

Detta program gör det möjligt för dig att utveckla en helt rundad förståelse för immateriella rättigheter (IP) rättigheter.

Programmet syftar till att utrusta studenter med en avancerad kunskap och förståelse av IP-lagstiftning och politik inom ett inhemskt (brittiskt), regionalt (europeiskt) och internationellt sammanhang.

Programmet täcker materiell lag om alla större IP-rättigheter, inklusive upphovsrätt, mönster, varumärken och patent samt sekretess, avgång, databasrättigheter och annat IP-skydd. Programmet behandlar också de internationella fördragen som styr IP-lagen, juridiska aspekter av att kommersialisera och verkställa IP och en rad aktuella juridiska och politiska frågor.

Observera att studietiden för LLM i immaterialrätten på ett år och 20 månader inte kommer att vara tillgängligt för läsåret 2018/19.

Programstruktur

För att tilldelas LLM Intellectual Property Law måste du genomföra sex kurser, varav fyra måste vara IP-lagkurser och en 10 000-ordsavhandling under din valda studieperiod.

Under dina studier får du också möjlighet att studera upp till två kurser från olika ämnesområden som informationsteknisk lag, medicinsk rätt eller internationell handelsrätt.

Observera att det tillgängliga valet av kurser under ett visst år kan ändras.

Lärandemål

Examensämnena är avsedda att utrusta dig med både avancerad kunskap om materiell immateriell rättighet och om intellektuell egendom och roll inom ett inhemskt, regionalt och internationellt sammanhang, som ligger till grund för en specialavhandling.

I slutet av studierna har du skaffat dig en hög kunskap inom immaterialrätten, en sofistikerad medvetenhet om problemen i området och de olika metoderna för deras lösning.

Karriärmöjligheter

Kandidater från våra online distansstudier utvecklas till en rad juridiska och juridiska relaterade juridiska områden, inklusive arbete i lokala och internationella företag, statliga juridiska avdelningar, andra offentliga institutioner, internationella organisationer och akademier.

Programmen är också en idealisk plattform för avancerad forskning.

Ingångskrav

En brittisk 2: 1 hedersexamen eller dess internationella motsvarighet. Din examen behöver inte vara juridiskt föremål, men den måste vara från en erkänd högre utbildningsanstalt.

Vi kommer också att överväga dina andra kvalifikationer och yrkeserfarenhet som en del av din ansökan.

Engelska språkkrav

Alla sökande måste ha en av följande kvalifikationer som bevis på sin engelskspråkiga förmåga:

 • en grundutbildning eller masterexamen, som undervisades och bedömdes på engelska i ett majoritets engelsktalande land som definieras av brittiska visum och invandring
 • IELTS: totalt 7,0 (minst 6,5 i varje modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (minst 23 i varje modul)
 • PTE (A): totalt 67 (minst 61 i varje avsnitt "Kommunikativa färdigheter")
 • CAE och CPE: totalt 185 (minst 176 i varje modul)
 • Trinity ISE: ISE III med ett pass i alla fyra komponenterna

Grader undervisade och bedömda på engelska måste vara högst tre år i början av ditt examensarbete. Språktester får inte vara mer än två år i början av ditt examensarbete.

Edinburgh Law School English Language Test

Edinburgh Law School, i samarbete med universitetets engelska språkutbildningsavdelning, har utvecklat ett alternativt engelsktest för sökande till våra online distansstudier på grundnivå för inresa i läsåret 2017/18.

Testet är ett alternativ till de engelska språktester som för närvarande accepteras av universitetet, såsom IELTS, TOEFL-iBT, PTE (A), CAE och CPE.

Observera att det här testet endast kan användas för att tillgodose engelskspråkiga krav för inresa i ett doktorandprogram via online distansutbildning vid Edinburgh Law School, University of Edinburgh.

Ansökningsfrister

 • Programstartdatum: 14 januari 2019
 • Ansökningsfrist: 13 november 2018

Vi rekommenderar starkt att du skickar in din ansökan så tidigt som möjligt, särskilt om du också ansöker om finansiering eller kommer att kräva visum. Vi kan överväga sena ansökningar om vi har lediga platser.

Vi övervakar ansökningsnummer noga för att vi ska kunna ta emot alla som får erbjudanden. Det kan därför vara nödvändigt att stänga ett program tidigare än de publicerade tidsfristerna. Om så är fallet lägger vi ett varningsmeddelande om fyra veckor.

Hur man ansöker

Du måste lämna in en referens med din ansökan.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Jur i immateriell äganderätt
  • Concord, Amerikas förenta stater
 • LL.M./MSL i immaterialrätt
  • Washington, Amerikas förenta stater
 • LLM i informationsteknologi och immaterialrätt
  • Brighton, Storbritannien