Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM i jämförande och europeisk privaträtt
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM i jämförande och europeisk privaträtt

0 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Alla som arbetar inom juridisk praxis, akademi, nationella eller internationella institutioner eller företag kommer att behöva engagera sig i utländska lagar och juridiska koncept. Studiet av privaträtt ur ett jämförande perspektiv är därför väsentligt för dem som söker en karriär i ett internationellt eller transnationellt sammanhang.

Med utgångspunkt i både civil- och sedvanerättstraditionen erbjuder detta program den idealiska plattformen för dig att utveckla expertis inom kärnområdena inom privaträtten ur ett jämförande perspektiv och dra nytta av forskningsledd undervisning från juridiska forskare som är erkända som experter på sina fält.

Detta unika masterprogram ger dig möjlighet att få en avancerad kvalifikation som är både akademiskt rigorös och professionellt fördelaktig.

LLM i jämförande och europeisk privaträtt erbjuder ett brett utbud av ämnen som behandlar olika aspekter av privaträtten ur ett jämförande perspektiv, samt kurser om juridisk teori och rättshistoria. Dessutom kan du välja ytterligare kurser från en bred lista med alternativ som erbjuds av skolan, så att du kan skräddarsy LLM för att möta dina specifika intressen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Comparative Law (MCL)
    • Bloomington, Amerikas förenta stater
  • Jur i internationell och jämförande rätt
    • Washington, Amerikas förenta stater
  • Juristexamen (LLM) i jämförande rätt
    • San Diego, Amerikas förenta stater