Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introduktion

Nätverket École de Management Appliqué (EMA) består av individer som har fått sina examina från olika program vid EMA och har blivit duktiga yrkesmän inom olika områden. De bildar en solid gemenskap av människor som delar samma utbildningsbakgrund, erfarenheter och ambitioner. Detta nätverk ger en plattform för skolalumner att ansluta, dela sina kunskaper, utbyta idéer och samarbeta i olika projekt.

För alumner erbjuder detta nätverk möjligheten att hålla kontakten med tidigare klasskamrater och andra yrkesverksamma som delar liknande intressen, att utöka sina professionella och personliga nätverk och att hålla sig informerad om de senaste trenderna och möjligheterna i branschen. Detta kan leda till värdefulla professionella kontakter, vänskap och stöd, även efter examen från EMA.

För nuvarande studenter erbjuder alumnnätverket tillgång till en mängd kunskap, resurser och möjligheter. Genom nätverket kan studenterna få kontakt med alumner som arbetar inom intresseområden, samla information om arbetsmarknaden och få råd och vägledning för sin professionella utveckling. Alumner kan också erbjuda praktik och skuggmöjligheter, vilket kan hjälpa EMA-studenter att få värdefull arbetserfarenhet och etablera kontakter i branschen.

Sammantaget är vårt universitets omfattande alumninätverk en värdefull tillgång som kan hjälpa alumner och nuvarande studenter att uppnå sina personliga och professionella mål. På bara två decennier har det globala EMA-alumninätverket gjort det möjligt för skolan att övergå från en liten institution till ett kraftpaket inom global utbildning, med ett gediget rykte om akademisk excellens.

School of Applied Management (EMA) grundades 2004 och är en privat högre utbildningsinstitution belägen i Paris, som erbjuder multidisciplinära examensprogram i tillämpad management från BAC +1 till BAC +8 nivåer.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management ansluter sig till GEDU Global Education-gruppen och dess community med 40 000 studenter i 12 länder runt om i världen, som en del av dess internationella expansion.

2023: Internationellt studentbevis

School of Applied Management inleder ett samarbete med International Student Identity Card (ISIC), en organisation som stöds av UNESCO sedan 1968, för att erbjuda en bättre studentupplevelse till alla sina studenter runt om i världen.

2022: Qualiopi-certifiering

School of Applied Management erhåller Qualiopi-certifiering som intygar frågan om den process som implementerats av institutionen för sina utbildningsåtgärder (OF - L.36313-1 - 1°).

Varumärket "Qualiopi" vittnar om kvaliteten på den implementerade processen som bidrar till kompetensutvecklingen och möjliggör större tydlighet i den utbildning som erbjuds företag och användare, inklusive internationellt.

2008: Erkännande som en privat institution för högre utbildning

School of Applied Management är erkänd som en privat högskoleinrättning.

2006: Kampanj #1

Eleverna i den första '06-klassen på School of Applied Management fick sitt magisterdiplom (BAC +5).

2004: Grundandet av skolan

School of Applied Management (EMA) grundades under namnet International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Antagningar

Steg #1: Ansökan

Ansökningar om att gå med i EMA ska skickas in direkt via onlineformuläret.

Sökande måste bifoga följande dokument till sin ansökan:

 • Ett giltigt pass (bild fram och bak)
 • Komplett fil med officiella akademiska dokument från SSC (Secondary School Certificate) till högre utbildning.
 • CV i formatet DD.MM.ÅÅÅÅ till DD.MM.ÅÅÅÅ inklusive luckamotivering (om tillämpligt)
 • Personligt uttalande i följande format (Varför detta program, Varför EMA-institutet, Varför Paris, Frankrike och planer), etc.
 • Engelska färdigheter eller klara intervjun och ge MOI (Mode of Instruction) utfärdat av
 • Universitet/institut/högskola för den senaste examen med ett nyligen datum.
 • Tydligt fotografi i passstorlek

Steg #2: Antagning

Antagning vid EMA baseras på den sökandes utvärdering av studentfilen, och ibland även genom en intervju (online eller personligen) med antagningskontoret.

Antagningen beviljas löpande under hela året. Antagningsresultat kommuniceras till sökande via e-post inom 2-3 veckor under högrekryteringssäsonger.

Erkänd?

Du borde ha fått 2 e-postmeddelanden: 1 e-postmeddelande som förklarar din antagning + 1 e-postmeddelande som innehåller en länk till ditt 100 % online-registreringsformulär. Den här länken upphör att gälla inom 2 veckor, så se till att alla dina uppgifter är angivna och korrekta, underteckna den och skicka in den så snart som möjligt för att säkra din plats på EMA!

Avvisade?

Antalet ansökningar skolan tar emot varierar beroende på år och årstid, och detta antagningsbeslut är inte korrelerat till dina personliga egenskaper. Vi uppmanar dig att ansöka igen till nästa antagning!

Steg #3: Registrering

Registreringsprocessen slutförs när registreringsformuläret (steg 2) har mottagits av antagningskontoret, tillsammans med betalningen av ansökningsavgifterna och studieavgifterna.

Vi ser fram emot att välkomna dig till hjärtat av Paris, Frankrike, på EMA!

Stipendier och finansiering

Få upp till 50 % stipendium exklusivt för det första året av läsåret maj 2024 vid EMA . Kontakta skolan för mer information.

Platser

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Frågor