Keystone logo
Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Introduktion

Emirates högskola för högre utbildning (ECAE) är hem för en dedikerad förberedelse lärarutbildningen, och skolutvecklings centrum. ECAE är en Abu Dhabi regeringen lärosäte anslutna med Abu Dhabi utbildningsrådet (ADEC). Högskolan grundades för att erbjuda grund- och forskar Degree program samt kompetensutveckling för i drift lärare med ett åtagande att spela en nyckelroll i moderniseringen av skolutbildningen i Förenade Arabemiraten, och tillhandahållande av undervisningsforskningslösningar till nationen. Kollegiet erbjuder för närvarande en kandidatexamen Program och är framstående omfattande praktik och mentorskap möjligheter för sina studenter. Undervisningsspråk på ECAE är engelska. ECAE utökar sin grundutbildning, införa nya forskarutbildningen och utöka sin forskningskapacitet.

ECAE fortsätter att förbereda en ny generation av forskar lärare och utbildningsledare för att inspirera, stärka och undervisa.

Mission, vision och mål

Vision

ECAE kommer att bli en världsledande forskningsbaserat College vars studenter redovisas som transformerande lärare i skolor i UAE och utanför.

Mission

Kollegiet kommer att förbereda och ständigt förbättra framstående lärare och pedagogiska ledare att överlämna de ekonomiska och sociala ambitioner Abu Dhabi och Förenade Arabemiraten genom forskningsbaserad studie.

institutionella mål

Rykte för Excellence:

Utveckla ett rykte som favoritdestination för högpresterande studenter som vill bli lärare i Förenade Arabemiraten och för högt kvalificerade och erfarna nationell och internationell fakultet.

Student Focus:

Skapa en elevcentrerad miljö som främjar kvalitet i undervisning och inlärning, med stöd av en ackrediterad världsklass läroplan och elevernas lärande miljö.

partnerskap:

Skapa nationella och internationella samarbetsmöjligheter som stärker elevens lärande.

Forskning:

Skapa och främja ett internationellt erkänt och respekterat forskningskulturen; visar ett engagemang för stipendium, innovation och bästa praxis med särskild inriktning på undervisning och lärande i en tvåspråkig kultur.

Samhällsengagemang:

Engagera med intressenter och samhället i stort att säkerställa ECAE är en uppskattad bidragande orsak till, och deltar i, livet i FAE.

Bedömning:

Upprätta en Centre of Excellence för bedömning inom ECAE som fastställer tydliga normer för potentiella studenter att träffas för att studera inom högskolan; mäter uppnåendet av studenter i hela emiratet; och utgör grunden för licensiering av lärare som underbyggs av professionella utvecklingsprogram.

Institutionell effektivitet:

Skapa ett kollegium omfattande engagemang för institutionell effektivitet i alla akademiska och administrativa funktioner.

Platser

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor