We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Erasmus School of Law är en av skolorna vid Erasmus University Rotterdam: ett universitet i världsklass som rankas på plats 71 i Times Higher Education World Universities Ranking. Våra LLM-program kombinerar akademiskt tänkande med praktisk träning. Utöver de vanliga kurserna anordnas studiebesök till advokatbyråer, internationella domstolar och internationella företag för att uppleva den (juridiska) praktiken: där Law meets Business.

Som student vid Erasmus School of Law kommer du att bli en del av ett internationellt samhälle: vår personal och studenter representerar över 45 olika nationaliteter! Du kommer att delta i klasser med människor från många olika juridiska kulturer och förbättra dina internationella och interkulturella färdigheter som förbereder dig för en internationell juridisk karriär. Erasmus School of Law ligger i Rotterdam.

Med den största hamnen i Europa är Rotterdam en av de viktigaste drivkrafterna för den holländska ekonomin. Som ett resultat av Rotterdam är idag en levande kosmopolitisk och mångkulturell stad som är hem för över 160 nationaliteter och en mängd multinationella och lokala företag, som Unilever och Shell.

Platser

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Frågor