Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Erasmus School of Law är en av de skolor Erasmus University Rotterdam: En världsklass universitet rankad 71: a i Times Higher Education World Universities ranking. Våra LLM program kombinerar akademisk tänkande med praktik. Förutom de vanliga kurser studiebesök organiseras till advokatbyråer, internationella domstolar och internationella företag att uppleva (juridisk) praxis: där lagen möter Business.

Som student vid Erasmus School of Law du blir en del av en internationell gemenskap: vår personal och studenter representerar över 45 olika nationaliteter! Du kommer att delta i lektioner med människor från många olika rättskulturer och förbättra dina internationella och interkulturella färdigheter som förbereder dig för en internationell juridisk karriär. Erasmus School of Law ligger i Rotterdam.

Med den största hamnen i Europa, är Rotterdam en av de viktigaste drivkrafterna för den nederländska ekonomin. Som ett resultat Rotterdam idag är en pulserande kosmopolitisk och mångkulturell stad som är hem för över 160 nationaliteter och en mängd multinationella och lokala företag, som Unilever och Shell.

Platser

geopoint
  • Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Frågor