Keystone logo

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

A logo

Introduktion

Din universitet. Viadrina.

Viadrina ligger i hjärtat av Europa - inter är dess varumärke. Studenter och lärare kommer från över 80 länder. Det borde inte komma som någon överraskning att eleverna har möjlighet att ta kurser i främmande språk på universitetets språkcenter och studera eller fullständiga praktik utomlands.

Detta är där Europa börjar.

Våra 6.000 internationella studenter från 85 länder studerar juridik, ekonomi och kultur

Sedan återupptagandet av den Viadrina 1991 har European University utvecklats till en internationellt känd adress på den tysk-polska gränsen, med cirka 6000 studenter nu inskrivna.

Europeiska och internationella aspekter av juridik, ekonomi och kultur spelar en särskild rulle i examens planer som erbjuds av våra fakulteter i lag, Business Administration och ekonomi och kulturvetenskaper.

En Programm, två grader.

Vi erbjuder internationella dubbla examina.

Man kan fylla i ungefär 20 olika internationella dubbla examina på kandidat eller magisternivå vid Viadrina. Ett bra exempel på detta är Master of European Studies program, designad och underhålls av alla tre Viadrina fakulteter, som även kan kompletteras med en tysk-polska eller tysk-franska dubbel examen.

God vägledning betyder stor framgång.

Vi erbjuder små klasser och personlig service.

Inlärningsmiljö vid Viadrina är utmärkt, och har små klasser, direktkontakt med akademisk personal, personlig service till studenterna, praktikmöjligheter och karriärplanering hjälp. Viadrina ger en atmosfär där studenter kan förbereda sig för sin examen i fred, examen i tid och förbereda för deras inträde i yrkeslivet.

Välkommen till Viadrina familjen!

Mottagande universitet

Master of internationella mänskliga rättigheter och humanitär rätt

Masterprogrammet genomförs vid European University Viadrina, som grundades 1991. Som sådan, fortsätter den fina traditionen av den första State University Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Universitetet består av tre fakulteter, juridiska fakulteten, fakulteten för ekonomi och fakulteten för kulturstudier, förutom anslutna center och institut. I nära samarbete med universitetet i Poznan det också co-driver Collegium Polonicum i syster staden Frankfurt (Oder), Słubice, som ligger i Polen tvärs över floden Oder från Viadrina.

I samarbete med polska och andra närstående europeiska universitet Viadrina särskilt strävar efter att möta den utmaning som en ny öppen och utvidgat Europa att bygga en bro mellan Öst- och Västeuropa. Samt universitetet har många andra internationella partnerinstitutioner runt om i världen.

Platser

  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Frågor