Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Introduktion

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Vi grundades 1902 och har tidigare varit Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design och University College Falmouth. Vi uppnådde full universitetsstatus i december 2012 och har rankats som guld i Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Falmouth University har nu över 4700 studenter från grundnivå, till doktorsexamen från över 100 länder runt om i världen. Studenterna är inskrivna i 54 kurser; från arkitektur till animering, företagande entreprenörskap till datorer, mode till journalistik.

De drar nytta av undervisning i världsklass och toppmoderna faciliteter. Inom alla discipliner som undervisas i Falmouth är universitetets huvudsyfte att ge sina studenter färdigheterna för att få ett bra jobb och med entreprenörsförtroende att förvandla sina idéer till en kommersiell framgång. Från dag ett lär sig våra studenter att utveckla sin kreativitet, entreprenörskap och branschkunskap. Efter examen är de redo och motiverade att gå med i den spännande och livfulla Creative Industries. Inte bara får våra akademiker fantastiska jobb - vår examen är 97% - 28% startar sin egen verksamhet. Detta är fyra gånger högre än det brittiska genomsnittet. Att främja denna entreprenörsanda är nyckeln till hur vi undervisar. Medan Cornwall är vårt hem är Falmouths syn internationell. Vår portfölj fokuseras alltmer globalt och placerar oss i framkant när det gäller att erbjuda förstklassig utbildning, var du än är i världen. Vår personal, med sina branschlänkar och beprövad erfarenhet inom den kommersiella sektorn, kommer att vara central för en framgångsrik leverans av dessa banbrytande nya kurser. Nu har du chansen att ta reda på varför Falmouth är nummer ett.

Studerar flexibelt med Falmouth University

Falmouth University har en bevisad meritlista och har fått ett betydande rykte för att vara språngbrädan för studenters karriärer över hela världen och i många av de kända ledande kreativa företagen. Att studera Falmouth University-program flexibelt var du än är, ger dig möjligheten att studera med en personlig hastighet eller intensitet som passar dig och att passa med oregelbundna arbetsscheman. Den kreativa sektorn är DEN globala tillväxtsektorn. Oavsett om du vill förbättra din karriär eller börja din karriär inom den kreativa sektorn, utrustar Falmouth Universitys flexibla utbildningsprogram dig med rätt kompetens och kunskap för att göra det, utan att avbryta din inkomst och karriärutveckling. Vi uppmuntrar alla er som arbetar inom den kreativa sektorn globalt att aldrig sluta utvecklas.

Våra kurser är rigorösa, praktiska och utformade för att utrusta dig med kunskaper och färdigheter för att bli en effektiv professionell inom ditt verksamhetsområde. Alla moduler utvecklas och lärs ut online av Falmouth-akademiker som är branschexperter inom sina områden. Vårt tillvägagångssätt stödjer dig varje steg på vägen, vilket säkerställer en inlärningsupplevelse av samma kvalitet som våra masterkurser på campus.

Nyckelfunktioner

 • Lär dig flexibelt hemifrån, på arbetsplatsen eller på resande fot var som helst i världen
 • Inget behov av att flytta, ta en karriärsavbrott eller ansöka om visum
 • Strukturerad för att hjälpa dig att slutföra kursen inom två års deltidstudie
 • Studera tillsammans med och nätverk med andra studenter från hela världen
 • Högkvalitativ onlineundervisning: kortfattade föreläsningar och digitala resurser utvecklade av våra branschledande akademiker som lär dig modulerna
 • Förstklassigt akademiskt stöd: handledare finns tillgängliga varje dag för att ge dig vägledning och feedback
 • Engagera lärande aktiviteter som hjälper dig att tillämpa teori för att träna
 • Rik feedback från handledare och kamrater, med live feedback sessioner
 • Alla bedömningar tas och skickas online
 • Regelbundna möjligheter för möten ansikte mot ansikte med föreläsare, medstudenter och branschtalare, som hålls både i Falmouth och på internationella platser
 • Allt du behöver är tillgängligt i vår intuitiva online-lärplattform. du behöver inte vara en tekniker för att njuta av att studera online med Falmouth
 • MA-utmärkelsen är lika i titel och kvalitet som den som ges för våra campusbaserade kurser

Statistik

Studentpopulation: 4700+ studenter från 100+ länder
Sysselsättningsgrad: 97% (28% startar eget företag)

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Frågor