Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Introduktion

Frankfurt School of Finance & Management är en AACSB, EQUIS och AMBA ackrediterad, forskningsledd handelsskola som täcker alla aspekter av verksamheten, ledning, bank och finans. En imponerande portfölj av tjänster – allt från examenskurser till Executive Education-program, från forskningsprojekt till konsulttjänster – innebär att Frankfurt School fungerar som rådgivare, katalysator och utbildningspartner till företag och organisationer, för individer som börjar nya karriärer och för erfarna chefer . Som ett centrum för intellektuell och praktisk verksamhet formulerar handelshögskolan framsynta lösningar för affärsvärlden, finans och ledning, där agendor och frågor ständigt förändras.

Vi erbjuder högklassiga examenskurser och fortbildningsalternativ i sju olika programavdelningar. Vi har fyra specialiserade forskningscentra och driver ett flertal internationella konsultprojekt. All utbildning, forskning och konsultverksamhet är inriktad på ekonomi och förvaltning. Med ekonomi menar vi tvärfunktionell finansverksamhet på alla företag som sysslar med ekonomistyrning. Och med ledning menar vi klassiskt företagsledarskap, där chefer sätter in medarbetare och resurser på ett sådant sätt att företagets mål uppfylls så kostnadseffektivt som möjligt.

Frankfurt School of Finance & Management har sitt ursprung i finanssektorn, men idag uppskattas våra tjänster allt mer även i andra affärssektorer. I framtiden kommer vi att fortsätta att utöka vårt nationella och internationella nätverk med näringslivet.

Internationella program

Dagens chefer står inför stora utmaningar på extremt diversifierade och dynamiska marknader, växande global konkurrens och allt mer självständiga kunder och leverantörer.

I en så komplex affärsmiljö är de organisationer som överlever de som har välutvecklade strategier och mycket skickliga chefer. Executive Education Programs kan hjälpa chefer att vässa sina ledarskaps- och ledningsförmåga, ge dem möjlighet att lära av bästa praxis och etablera ett peer-nätverk med några av de mest framgångsrika ledarna och företagen från hela världen.

Frankfurt School för ekonomi och ledning har 50 års erfarenhet av att utbilda chefer och anställda. Vi erbjuder ett stort antal chefsutbildningar och annan skräddarsydd utbildning, utformad för att säkerställa att chefer kan möta kraven på dagens krävande marknad.

Vår portfölj

Våra utbildningsprogram inkluderar klassrumsundervisning på plats med en högt kvalificerad och erfaren fakultet, självstudier, webbaserad utbildning och handledning, såväl som internationellt erkända undersökningar och certifieringar.

Frankfurt School erbjuder ett brett utbud av ämnesområden inom bank och finans, allmän ledning och ledarskap. Kunder drar nytta av expertis och undervisningserfarenhet från våra nästan 3 000 adjungerade fakulteter och experter, som levererar föreläsningar och utbildningsmaterial på tyska, engelska, franska, spanska och ryska.

Vi levererar chefsutbildningar på alla nivåer, från juniorer till ledande befattningshavare, inklusive chefsutbildningar på styrelsenivå, i en lång rad företag eller institutioner från finans och andra branscher.

Särskilt när det gäller anpassade utbildningsprogram för ledande befattningshavare erbjuder Frankfurt School ett brett utbud av tjänster:

 • analys av utbildningsbehov
 • skräddarsydd utbildningsprogram design
 • skräddarsydd produktion av seminariematerial och av studieböcker
 • e-lärande plattformar och webbaserad utbildningsprogramadministration för våra kunders räkning

Masterprogram

När du har lagt grunden för en framgångsrik karriär med en kandidatexamen är nästa steg att utöka dina kunskaper och bygga dina färdigheter. På Frankfurt School of Finance & Management kan du gå med i ett masterprogram i någon av sju specialistdivisioner – var och en erbjuder dig grundliga förberedelser för en framtida ledarroll; var och en gör det möjligt för dig att systematiskt vinna den viktiga fördelen gentemot dina konkurrenter. De flesta av våra masterprogram undervisas på engelska, vilket hjälper till att öppna dörren till en internationell karriär.

Krävande och intensiva, mycket motiverade studenter som är intresserade av att lära sig om nyckelaspekterna av finans och bank under en förkortad tidsperiod bör ansöka.

Höjdpunkter

 • Föreläsningar och handledningar ledda av branschexperter
 • Små diskussionsgrupper
 • Besök på finansinstitut
 • Interaktion mellan studenter från hela världen
 • Teambuilding, sociala och sportiga aktiviteter
 • Kulturell utflykt till Heidelberg (inklusive ett besök på deras berömda slott)
 • Utforska tysk mat, dryck och kultur (inklusive en guidad stadstur)

Ackrediteringar

EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

Platser

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Tyskland

  Frågor