We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Introduktion

Antonin Scalia Law School ligger bara några kilometer från centrala Washington, DC, som är en förutsättning för skapandet av världens viktigaste lagstiftning och rättspraxis.

Under det senaste årtiondet har lagskolan varit i spetsen för den kurrikulära innovationen. Scalia Law School har erkänt de snabba förändringar som sker inom juridik och juridik, och har varit en pionjär för att ge sina elever en unik läroplan som ger studenter motsvarande unika fördelar på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.

En exceptionell upplevelse leder till exceptionella karriärer

Oavsett om man arbetar för advokatbyrå, domare, myndighet, affärsverksamhet, tänktank, ideell eller lagstiftande kontor, hittar Scalia Law-studenterna ingen brist på sätt att tillämpa sin juridiska utbildning på området. Scalia Laws närhet till centrala Washington, DC innebär tillgång till jobb året runt. Våra rigorösa akademiska och karriärprogram positionerar studenterna fullt ut i vilket jobb de bedriver. I 15 år har Scalia Laws sysselsättningsnivå överskridit den nationella lagenliga sysselsättningsgraden.

Den överflöd av karriärmöjligheter för Scalia Law utgår inte bara från våra elevernas historiskt starka arbetsetik och strategiska plats i Washington, DC-området, utan också från vår exceptionella akademiska och karriärprogrammering. Scalia Law är en av de enda skolorna i landet med fokus på skärning mellan lag och ekonomi. Vårt nationellt välrenommerade Law & Economics Center introducerar potentiella arbetsgivare av alla slag till Scalia Laws community genom dussintals akademiska konferenser och vetenskaplig forskning. Koncentrationen av lag och ekonomi utbildning och forskare har visat sig ovärderligt för hundratals akademiker som arbetar i näringsliv och lagstiftningspositioner.

Scalia Law ger studenterna den flexibilitet de behöver för att bäst förbereda sig för sina specifika karriärmål. För de som redan är i karriär står Scalia Laws deltidsprogram lika med sitt heltidsprogram och låter eleverna ta kvällskurser och bedriva kliniker och extracurricular aktiviteter utan att avbryta arbetet. Behöver du byta från heltid till deltidsprogram för att jobba med ett jobb? Inga problem. Eleverna kan växla fram och tillbaka mellan dag och kvällskurser, eftersom karriärmöjligheter uppstår och nästan 90% av studentkåren deltar i kliniska, externt och förespråkande träningsprogram. Vill du specialisera dig på ett eller flera områden av lagen? Scalia Law har 18 specialspår och koncentrationer i några av de hetaste områdena idag.

Slutligen erbjuder Scalia Law ovanligt rik forskning, skrivning och professionell utveckling. Vårt tvååriga juridiska forsknings-, skrivnings- och analysprogram avslöjar studenter i små gruppinställningar till ett brett spektrum av juridiska dokument och forskningsverktyg. Karriärutvecklingsprogrammen börjar när studenterna går in. Första årsstudenterna deltar i en-till-ett-rådgivningsmöten och får ytterligare individualiserad uppmärksamhet från sina fakultetsrådgivare och alumni mentorer. Under hela det första året fortsätter eleverna genom vårt professionella och ledarskapsutvecklingsprogram. Detta program leder ledare från bänk, bar och företag för att ge utbildning om muntliga kommunikationsförmåga, advokatbyråekonomi, tidshantering, etik och mer.

Scalia Laws kultur, och program producerar mer än bara arbetskraftsexamina. Vi producerar ledare. Vi kommer att arbeta med dig för att hitta rätt schema, kurser, karriärverktyg och nätverksledningar så att du kan bli ledande inom ditt valda område.

Vår exceptionella fakultet

Antonin Scalia Law School vid George Mason University sysselsätter 120 heltidsanställda och adjungerade fakultetsmedlemmar från några av de bästa advokatbyråerna och juridiska institutionerna i landet. Våra professorer har arbetat i Vita huset, argumenterat inför högsta domstolen och fungerat som ambassadörer till våra viktigaste allierade och handelspartner. Scalia Law-fakultetens resultat är 21: a i nationen för akademisk inverkan. Det är också bland de mest nedladdade på Social Science Research Network, rankning 15: e övergripande (juli 2015 SSRN Top US Law Schools).

Platser

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Frågor