Keystone logo
George Washington University, Law School MSL i lag om offentlig upphandling
George Washington University, Law School

MSL i lag om offentlig upphandling

Washington, Amerikas förenta stater

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 2 450 / per credit

Blandad, Distansutbildning, På Campus

Introduktion

Varför skaffa en statlig upphandlingslag MSL vid GW Law?

Rykte

Världens främsta lagstiftningsprogram för regeringsavtal, som utbildar framgångsrika yrkespersoner inom offentlig upphandling i mer än 60 år, erbjuder oöverträffade möjligheter att lära sig, bedriva forskning och publicera, bredda ditt professionella nätverk och samarbeta med utövare, domare och beslutsfattare.

Plats

Beläget i hjärtat av Washington, DC, ger vår närhet till navet för offentlig upphandlingslag och politik våra studenter oöverträffade möjligheter att få praktisk kunskap och erfarenhet samtidigt som de tar sin examen.

Nätverk

Vi har en stor alumni -bas som består av ledare inom den offentliga upphandlingsfältet. Programmet har också starka band till beslutsfattare, tillsynsmyndigheter, branschledare och forskare runt om i världen. En GW Law -examen ger våra akademiker kunskap, anslutningar och möjligheter att bli ledare i förvärvsgemenskapen över hela världen.

Läroplan och fakultet

Vår expansiva och mångsidiga läroplan, undervisad av vår världsberömda fakultet, ger studenterna en rikare förståelse för hur upphandlingssystem fungerar, både i USA och utomlands, och utsätter studenterna för olika perspektiv på nya frågor inom lagen.

Lär dig i din takt

För att säkerställa maximal flexibilitet kan programmet rymma både heltidsstudenter som är intresserade av att slutföra examen på ett år och deltidsstudenter som kanske vill ta en eller två kurser en termin eller sommarsession, om relevant kursarbete erbjuds. Alla inskrivna studenter kommer att gå kurser på Foggy Bottom -campus, tillsammans med JD- och LLM -studenter, och därmed dra nytta av erfarenhet från lärare, blivande jurister och erfarna utövare.

MSL -antagning

GW Laws MSL hjälper till att möta den växande efterfrågan på att icke-advokater ska känna till de många sätt som lag påverkar industrin. MSL -programmet är avsett för yrkesverksamma som inte är intresserade av att ta juristexamen eller utöva juridik men arbetar i jobb där kunskap om lagen är viktig. Den kunskap som erhållits kan öka karriärförberedelserna eller professionella framsteg.

Ingångskrav

MSL -sökande måste ha en kandidatexamen eller motsvarande och ha minst tre till fem års yrkeserfarenhet relaterad till sitt koncentrationsområde, bedömt av genomförda programledare och dekaner. Studenter vars grundutbildning togs från en icke-amerikansk skola där engelska inte är undervisningsspråk krävs för att uppfylla minimikravet på språktest. Sökande måste också ha starka rekommendationsbrev från dem som har möjlighet att i detalj kommentera arten av sitt arbete och MSL: s fördel för deras karriärutveckling.

Antagningar

Om skolan

Frågor