Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Introduktion

Innovation är vår tradition

GGU Law ligger i hjärtat av San Francisco och erbjuder en avancerad och personlig inlärningsupplevelse för morgondagens advokater. I mer än ett sekel har GGU Law erbjudit en mångsidig, inkluderande och stödjande miljö som är engagerad i att ge studenterna den individuella uppmärksamhet och den verkliga kunskap som de behöver för att lyckas!

Vilka vi är

Golden Gate University School of Law är en prisbelönt, ABA-ackrediterad juridikskola med ett utmärkt läge i hjärtat av San Francisco. GGU Law erbjuder en innovativ och personlig inlärningsupplevelse som ger en varierad grupp akademiker med skicklighet, bedömning och kunskap för att bli exceptionella advokater för dagens verkligt globala marknad. Vårt läge i centrala San Francisco sätter eleverna steg från det globala navet i juridiska, affärs- och teknikindustrin. Med direkt tillgång till domstolar, advokatbyråer, advokatorganisationer, myndigheter och snabbt expanderande teknikföretag sätter GGU Law våra studenter i centrum av åtgärden med karriärmöjligheter vid varje tur.

Nu är det en fantastisk tid att bli advokat. Det finns ett ökat behov av innovativa ledare som hjälper oss genom de utmanande tiderna i vårt land och de snabba förändringarna i teknik och ekonomi. Det finns ingen bättre plats att förbereda studenterna för att vara advokat och ledare i sitt samhälle, land och världen än GGU Law.

Mångfald

GGU Law har ett arv från inkludering, utökad tillgång och brytande av hinder. GGU Law erkänns som en av de mest olika lagskolorna i landet, och vet att mångfald är vår styrka. Vi tror att utbildning av framtida advokater och ledare med olika bakgrund och erfarenheter skapar ett starkare, mer inkluderande rättssystem. GGU Law är stolt över att vara ledande när det gäller att utöka tillgången till juridisk utbildning, bidra till att främja rättvisa inom yrket och diversifiera det juridiska samfundet.

Staden är ditt campus

San Francisco har länge varit hjärtat i kulturen för innovation och social rättvisa. Stadens otroliga mångfald och rika blandning av kulturer från hela världen förbereder eleverna för dagens verkligt globala marknad. Vårt campus är också omgivet av enkel tillgång till kollektivtrafik, vilket ger studenterna enkel tillgång till pendling eller till och med bara utforska denna spännande stad och dess vackra omgivande region.

GGU Law-studenter ligger nära tusentals potentiella arbetsgivare och får unika möjligheter att delta i pro bono-arbete, praktikplatser, praktikplatser och annat praktiskt juridiskt arbete under överinseende av praktiserande advokater och vägledning av erfarna professorer. De största teknikföretagen i branschen - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce och många fler - omger vårt campus, vilket ger våra studenter oöverträffad tillgång till den ständigt växande tekniska industrin och en oslagbar fördel när de börjar sin juridiska karriär. San Francisco har alltid varit i framkant av förändringar, och GGU Law har varit där varje steg på vägen!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Interim Dean's Welcome

Som första generationens högskoleexamen och juristutbildare drogs jag till GGU Law på grund av dess engagemang för att utöka tillgången till och diversifiera advokatyrket, något vi har gjort i mer än ett sekel. Vi gör detta genom att erbjuda en varm, mångsidig och engagerande gemenskap där studenter drivs att göra förändringar i vårt samhälle, vårt land och vår värld.

Som dekan är jag engagerad i att hjälpa varje elev att lyckas i jurist och som advokat. Faktum är att jag träffar varje ny student individuellt för att lära mig om deras skäl till att gå på juridik och hur jag kan stödja dem. Du kommer också att hitta den här personliga kontakten med varje GGU-lärare och anställd du möter. Jag är övertygad om att du inte hittar samma personliga och stödjande miljö på många andra platser.

Jag hoppas att du kommer att gå med mig och hela GGU Law-familjen i San Francisco där vi alltid är engagerade i framgången för våra studenter på jurist, på advokatprovet och i advokatyrket.

Vänliga hälsningar,

Eric Christiansen
Interimsdekan & professor i juridik

Historia & filosofi

Golden Gate University School of Law anser att lagstiftning är ett hederligt yrke som är värt allmänhetens förtroende. Mot detta ändamål ger vi eleverna en solid grund i juridisk teori och de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik utövare.

Professionell kompetensutveckling

JD-studenter utvecklar yrkeskunskaper genom en mängd olika program inklusive kliniker, specialiseringscertifikat, Honours Lawyering-programmet, gemensamma grader och mer.

Fakultet

GGU-studenter undervisas av en skicklig och mångsidig fakultet, som praktiserat advokat innan undervisning och är experter inom ett brett spektrum av juridiska områden.

Allmän intressenlag

GGU Law har ett särskilt engagemang för allmänintresset och erbjuder en stark läroplan för allmänintresse, ekonomiskt stöd till studenter som bedriver karriär inom området.

Ackreditering

Golden Gate University School of Law är helt ackrediterad av Council of the Department of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association (ABA), Committee of Bar Examiners of the State of California och Western Association of Schools and Colleges Senior College and University Commission (WSCUC). GGU Law är också en medlem med god anseende i Association of American Law Schools (AALS). GGU-akademiker kvalificerar sig för att ta advokatprovet i alla 50 stater och i District of Columbia.

Platser

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Frågor