Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Introduktion

HEC Paris - Executive Education: Träning företagsledare i mer än ett sekel Grande Ecole Begreppet introducerades i Frankrike i syfte att ge den franska industrin, administrativa och militära eliten med forskarutbildning. Idag HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) rankas bland gräddan av Grandes Ecoles och utbildar studenter och företagsledare från alla samhällsskikt, som kommer från mer än 30 olika länder. HEC Paris grundades 1881 av Paris handelskammare och industri (tillämpningsföreskrifterna), i syfte att utbilda studenter i förvaltningspraxis för att klara tillväxten inom industrin och blomstrande finansmarknaderna. Under 2009 HEC Paris Executive Education rankad # 2 Worldwide skräddarsydda program för inom en pool av 45 Top Graduate Business Schools. HEC Executive Education är # 5 Worldwide för alla utbildningsprogram samt: det har gått upp sex punkter i den globala rankingen under det senaste året. HEC Paris - Executive Education Din framgång är vår ambition. Vår utmaning är att möta din. Vår affärsidé är att hjälpa dig och ditt företag att växa. Ett lärande bör utformas för att matcha dina ambitioner, och vår lösning ger dig rätt i hjärtat av inlärningsprocessen. I själva verket, vi tar din erfarenhet, lägga till det som våra professorer, experter och medlemmar av näringslivet och skapa ett sammanhang av ömsesidigt lärande. Vi vill ge värde snarare än enbart kunskapsinhämtning. För att göra detta har vi införliva tre grundläggande värderingar i våra kurser:

  • Direkt tillgång till "producenter förvaltning" Konkret är våra program som drivs av professorer som också bedriver forskning och publicera sina resultat. Vi ger dig tillgång till arbete för att hjälpa dig att få nya insikter i din egen erfarenhet.
  • Att hålla ett öppet sinne Steg tillbaka, granska dina övertygelser och sätta dem i perspektiv. Ta mångfald av de andra deltagarna och växa som människa.
  • Nära koppling till företagens liv I utbildningsprogrammen, bära dig ut projekt för din egen design uppfyller din personliga såväl som företagets mål. När resultaten av projektet leda till nya marknader för ditt företag eller bättre arbetsmetoder, är avkastningen på investeringen vanligt för alla att se! Med tanke på franska, engelska och kinesiska, är våra utbildningsprogram, Öppna Anmälnings Program och anpassade program levereras i Frankrike och i hela världen. De utbildningsprogram själva är alla internationellt erkända, antingen genom ackreditering eller enkel rykte. Det är den berömda AMBA, Equis och AACSB trippel ackreditering. Men det finns också Financial Times ranking som sätter HEC program bland världens bästa: Trium Global Executive MBA utvecklats gemensamt med NYU Stern och London School of Economics rankas som nummer två i världen, och HEC Paris har rankats som nummer ett European Business School, alla kriterier tillsammans.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Frågor