Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Introduktion

Vi förbereder, Challenge och inspirera våra studenter att göra en skillnad i världen

Till studenter, alumner, lärare och personal Maurice A. Deane School of Law vid Hofstra University, är lagen inte bara något som ska studeras - det är att leva. Den informerar våra karriärer, våra liv och vårt samspel med medborgare. Det är det sätt på vilket vi gör en inverkan på världen.

Domstolar, advokatbyråer och arbetsgivare inser betydelsen av en Juris Doctor (JD) från Hofstra Law, eller en examen från vår gemensamma JD / MBA och JD / MPH program, eftersom de vet att våra studenter är kända för sin juridiska kunskaper, beredskap och balans .

Vår läroplan utvecklas varje år för att möta förändringar i lagstiftning och praxis, som när vi blev nyligen en av de första lag skolor i landet att införa en obligatorisk första års studier i gränsöverskridande lag. Våra studenter har länge varit engagerad i kliniker, stipendier, extern och pro bono möjligheter som ger dem verklig advokat erfarenhet - öva tillsammans veteran jurister - innan de har examen. Efter inleder sin karriär val, advokater kommer fortfarande Hofstra lagen för att främja deras utveckling med program som Master of Laws (jur kand) i amerikanska Legal Studies eller Familjerätt.

Hofstra Law är hem till cirka 850 studenter, en alumner bas av mer än 11.000 medlemmar, 51 administratörer och en framstående heltidsanställda lärare av 46 heltidsanställda professorer, 6 gästprofessorer och nästan 60 adjungerade professorer, däribland många forskare betraktas som nationell och internationella experter inom sitt område.

Den Maurice A. Deane School of Law är en del av Hofstra University och är fullt ackrediterad av rådet sektionen Legal Education och antagning till Bar i American Bar Association.

Mission & Historia

Uppdraget för Maurice A. Deane School of Law är att förbereda, utmana och inspirera våra elever att göra en skillnad i världen medan vi avancera viktiga idéer genom den juridiska akademin, yrket och samhälle - att göra en inverkan på vår egen.

Sedan 1970 har vi tillhandahållit en omfattande, modern lag utbildning till våra studenter, att hjälpa dem att bli skicklig, informerade och etiska advokater. Vi har en historia av att göra meningsfulla bidrag till lokala och nationella samtal om att trycka på sociala frågor. Vi insisterar på att skapa en plats där studenter, lärare, domare, advokater, forskare och yrkesverksamma från olika discipliner kan komma samman för att vidga allas perspektiv och förhands rättvisa för alla.

Sedan starten har vi trott på värdet av en utbildning genomsyrad av rättsteori och praktisk erfarenhet. Vi var en av de första skolorna i landet att anta klinisk utbildning i vår läroplan, och vi har tjänat under många år som regionalt centrum för det nationella institutet för rättegång Advocacy (NITA).

Platser

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Frågor