Keystone logo
Illinois Institute of Technology Law (JD)
Illinois Institute of Technology

Law (JD)

Chicago, Amerikas förenta stater

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1 646

På Campus

Introduktion

Chicago-Kent är en nationell ledare inom juridisk utbildning och erbjuder JD-studenter ett brett utbud av utmanande kurser och seminarier, både teoretiska och praktiska, inriktade på att förbättra deras utbildning och akademiska erfarenhet.

På Chicago-Kent College of Law står juridisk innovation och akademisk excellens i centrum. Här hittar eleverna ett juridiskt skrivprogram som sätter standarden för amerikanska juristskolor. Chicago-Kent har en avgiftsgenererande klinik som konkurrerar med otaliga advokatbyråer i Chicago, en av landets största juridiska marknader. Våra rättegångs- och överklagandeprogram förbereder eleverna inte bara för framgång på tävlingar utan också för excellens i utövandet av juridik. Och våra tekniska initiativ är inriktade på att förändra juridisk praxis både här och runt om i världen. Chicago-Kents kultur är utmanande och samarbetsvillig, driven av företagsamma studenter, framåtblickande lärare och inflytelserika alumner.

Programöversikt

Chicago-Kents exceptionellt breda läroplan erbjuder studenter ett brett utbud av utmanande kurser och seminarier, både teoretiska och praktiska, inriktade på att förbättra din grundläggande doktrinära utbildning och berika din akademiska erfarenhet.

Faciliteter

Antagningar

Studieavgift för programmet

Läroplan

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor