Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Introduktion

Lokala rötter, global närvaro

Grundades 1842 är Indiana University Maurer School of Law den nionde äldsta lagskolan i USA och den första statsskolan i Mellanvästern. Beläget i en vackert skogbevuxen miljö i Bloomington, en klassisk college stad, är IU-campus konsekvent rankad bland de vackraste i landet. Vårt arv är lokalt, men vår närvaro är global: Mer än hälften av våra studenter hittar jobb utanför Indiana.

JD -examen

Rigor + community = framgång

Maurer School of Law JD -programmet levererar akademisk noggrannhet inom ett stödjande samhälle. Vi lockar kreativa, energiska och omtänksamma studenter som brinner för att bli engagerade proffs som vill göra skillnad i dagens komplicerade värld. Vår expertis är starkast inom immaterialrätt, internationell rätt, straffrätt, skatt och miljörätt, men vi erbjuder ett brett utbud av kurser inom nästan alla studier. Vi erbjuder också dubbla examen inom affärs-, miljö- och offentliga angelägenheter, cybersäkerhet och många andra områden genom Indiana Universitys internationellt hyllade forskarskolor.

Examensarbeten

100 års kompetens inom avancerade juridiska studier

Indiana University Maurer School of Law har beviljat examen till internationella advokater i mer än 100 år inom LLM, MCL, SJD och Ph.D. program. Våra program erbjuder akademiskt utmärkta studenter möjlighet att fortsätta avancerade juridiska studier i en rigorös men stödjande miljö.

Nytt tvåårigt LLM med engelska för juristprogrammet

Detta nya tvååriga program gör att du kan tjäna en LLM medan du lär dig om det amerikanska rättssystemet och arbetar för att uppfylla de engelska skicklighetskraven för vår standard LLM-examen.

Gemensamma grader

Kraften hos ett stort globalt universitet

Indiana University är ett fantastiskt forskningsuniversitet med topprankade program inom näringslivet (#23) och offentliga och miljöfrågor (#1). Juriststudenter har förmånen att få en dubbel examen med en av 12 utmärkta skolor och avdelningar - eller designa ett eget program.

JD/MBA
Tjäna en JD/MBA på så få som tre år i samarbete med Kelley School of Business.

Internationella dubbla grader
Tillbringa dina två första år i Bloomington och välj sedan från fyra städer runt om i världen för att slutföra din studie

JD/MPA och JD/MSES
Gemensamma examen från den #1-rankade O'Neill School of Public and Environmental Affairs

JD/MS inom cybersäkerhet
En läglig grad för att ändra tider

Andra gemensamma examina

Förutom gemensamma examina i näringsliv och offentliga och miljöfrågor, erbjuder Law School flera andra formella gemensamma examensprogram, eller så kan du skapa en individuellt utformad gemensam examen som uppfyller dina lärande och karriärmål. Lagskolan kommer att samordna med den andra skolan eller avdelningen för att upprätta det gemensamma eller samtidiga programmet.

IU gemensamma examenspartnerskolor

 • College of Arts and Sciences
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Kelley School of Business
 • Luddy School of Informatics, Computing and Engineering
 • Medieskolan
 • O'Neill School of Public and Environmental Affairs
 • Utbildningsskolan
 • Skolan för folkhälsa

Platser

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Frågor