Keystone logo
Informa Connect LLM, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate i teknik, media och telekommunikation lag av distansutbildning (Queen Mary London University)
Informa Connect

LLM, Postgraduate Diploma eller Postgraduate Certificate i teknik, media och telekommunikation lag av distansutbildning (Queen Mary London University)

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14 015 *

Distansutbildning

* LLM --- Postgraduate Diploma £ 8,130 --- Postgraduate Certificate £ 5.030

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Uppnå en examensbevis från en juridikskola rankad 3: a i Storbritannien av Guardian University Guide 2018

Kursöversikt

 • Genomföra en flexibel, alternativ studielösning till de traditionella programmen på campus, skräddarsydd för yrkesverksamma inom de områden som beskrivs nedan och studerade 100% Online .
 • Förbättra dina karriärmöjligheter genom att få en högkvalitativ kvalifikation utan att äventyra dina arbetsförpliktelser och få de professionella färdigheter och praktisk erfarenhet som företag letar efter idag.
 • Dra nytta av undervisning som inkluderar branscherfarenhet och informeras av världsledande forskning.
 • Välj modulerna och avhandlingen för att skräddarsy programmet exakt efter dina behov och till ditt företags behov och se till att du har de bästa möjligheterna i din karriärutveckling.

Med programmet levereras på olika nivåer möts behoven med en helt olika studentkropp. Hög konkurrens om jobb innebär att ha ytterligare utbildning och utbildning kan vara en verklig fördel, oavsett om du är på marknaden för en ny karriär eller helt enkelt vill utvecklas i din befintliga position.

Kursstruktur

Detta unika distansutbildningsprogram bygger på de etablerade undervisningsstyrkorna och ledande forsknings rykte hos CCLS inom områdena digital IP-lag, medielov, telekommunikationsrätt och IT-lag.

Genom att studera för antingen LLM, Postgraduate Diploma eller Certifikat kommer du att:

 • Förbättra kompetensen i de rättsliga systemen för leverans och användning av dator- och kommunikationsteknik.
 • Undersök de komplexa frågorna om nationell och internationell rätt och politik avseende dator- och kommunikationsteknik.
 • Analysera hur dator och kommunikationsteknik har påverkat tillämpningen av traditionella rättsliga principer.

Program för icke-juridiska akademiker

Vi har skapat en Pathway för jurister för att delta i vårt program för teknik, media och telekommunikationsrätt.

Dessa kandidater kommer att slutföra pre-sessional moduler av Legal Systems, Research Färdigheter och Skrivning för IT Law (studerade mellan januari - maj 2020 (endast januari 2020 intag). Hej kommer då att ansluta sig till det befintliga tekniken för teknik, media och telekommunikationsrätt som börjar med en obligatorisk modul i juridiska principer och begrepp i datalagen.

Ytterligare krediter erhålls sedan genom en kombination av valfria lärda online-moduler, avhandlingar (10 000 eller 20 000 ord) och seminariepresentationer.

Syftet är att ge icke-juridiska akademiker grunden för juridisk skrivning, forskningsfärdigheter och rättssystem och göra det möjligt för dem att få tillgång till och förstå juridiska resurser och att tillämpa all denna kunskap i dator- och kommunikationslagsprogrammet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master i rymd-, kommunikations- och medierätt
  • Luxembourg City, Luxemburg
 • Europeisk filmindustri och juridik | MBA
  • Potsdam, Tyskland
 • LLM Media Law, Privacy and Defamation - Part-time
  • Online United Kingdom