Keystone logo
ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

ISDE Law Business School

Introduktion

Din Pathway till ledarskap

För att våra studenter ska bli proffs som varje klient vill ha vid sin sida behövs en metod som övervinner det artificiella gapet mellan teori och praktik, från abstraktionen av det hypotetiska fallet till den direkta tillämpningen i det verkliga fallet. Det är verklig utbildning, inför verkliga fall av högsta efterfrågan och i en verklig miljö.

Våra studenter följer denna väg guidad av experter från de viktigaste nationella och internationella företagen. Endast med dessa lärare och denna metod kan de bli den bästa versionen av sig själva och framgångsrikt uppnå sina professionella mål.

Varför studera vid ISDE?

ISDE har varit visionär när det gäller att utgöra den enda utbildningsinstitution som skapats av de viktigaste advokatbyråerna över hela världen. Sedan starten har det varit en pionjär och utgjorde det första utbildningscentret för att införa en verklig praktisk metodik, som integrerade våra studenter i de viktigaste advokatbyråerna i världen. Lär känna en ny lag, den intelligenta lagen. Företagens ledare tränar dig från excellens och införlivar dig i deras led.

Vad letar advokatbyråerna, företagen och ISDE -partnerna efter?

Företrädarna för de advokatbyråer som grundade ISDE och mer än 200 partners nuförtiden hade ett tydligt mål: att räkna med en institution som kunde välja ut de bästa talangerna från universiteten för att komplettera den med professionell excellensbaserad utbildning. Därför uppnår vi att steget från ett klassrum till en advokatbyrå och ett företags led är naturligt och uppfyller deras höga krav.

Historia

ISDE är en akademisk institution som är född ur juristyrket. Företrädare för de viktigaste nationella och internationella företagen var inblandade i grundandet, med målet att skapa en akademisk institution för att erbjuda utbildning på högsta nivå.

ISDE väljer begåvade studenter från ledande nationella och internationella universitet, erbjuder excellensbaserad utbildning och introducerar dem därför för professionella strukturer med tillräckliga garantier.

ISDE är ett center anslutet till Complutense University of Madrid. Studenterna är utbildade vid några av de mest prestigefyllda internationella universiteten, såsom Georgetown University, NYU, Miami University och Jindal Global University, ledare i internationella rankningar.

Detta dubbla bidrag från de bästa akademiska och professionella partnerna konfigurerar en global utbildningsmodell som bryter det artificiella klyftan mellan teori och praktik och översätts till en omfattande professionaliseringsmetod.

Forskningscentra

Forskningscentren är en typ av samarbete med ISDE för att genomföra aktiviteter relaterade till utbildning och forskning inom juridik och ekonomi.

Forskningscentren skapades med uppdraget att främja allianser med externa partners och institutioner från olika områden för att gynna utvecklingen av företagens sociala ansvar. Syftet är att stärka relationerna med näringslivet och yrkeslivet genom olika initiativ för forskning och utbildning som utvecklats inom ramen för ISDE: s forskningscenter.

ISDE: s forskningscenter:

 • ISDE Research Center on BlockChain & Law
 • ISDE Research Center on Compliance
 • ISDE forskningscenter för idrottsrätt
 • ISDE Research Center i samarbete med Brains School Master

Professionella partners

ISDE föddes ur professionella kretsar när företrädare för de mest prestigefyllda advokatbyråerna bestämde sig för att grunda en institution som väljer ut begåvade studenter för att ge dem kompetensbaserad utbildning och därmed möjligheten att framgångsrikt integrera dem i sina team.

Ledande advokatbyråer, som London Magic and Silver Circle , amerikanska företag, kontinentaleuropa eller den asiatiska marknaden, professionella tjänsteföretag som de fyra stora , multinationella företag, institutioner, sportrelaterade partner bidrar med sina bästa proffs vet -hur man kan designa, styra och lära ut våra olika program.

Akademiska partners

Vi är stolta över att ha nationella och internationella akademiska partnerskap i syfte att erbjuda nuvarande och globala erfarenheter av utbildning av våra studenter.

Mer än 250 advokatbyråer och företag i mer än 50 länder har anslutit sig till projektet.

ISDE har en nära relation med näringslivet och den akademiska sektorn. För närvarande samarbetar det med mer än 250 associerade advokatbyråer och företag från flera länder. Dessutom har ISDE partnerskap med prestigefyllda universitet som bland annat New York University, Georgetown, University of Miami och Jindal Global University.

Syftet med detta samarbete är tvåfaldigt: att garantera att eleverna får permanent uppdaterad utbildning och möjligheter att utveckla sin yrkeskarriär och att även uppmuntra samarbetande advokatbyråer och företag att bli mer konkurrenskraftiga och socialt ansvariga tack vare att unga talanger utbildas en miljö med internationell spetskompetens.

Fakultet

ISDE: s fakultet består av proffs med stor erfarenhet av forskning och undervisning. De flesta av dem är läkare och praktiserande advokater i ledande advokatbyråer och företag, vilket bevisar deras förtjänst inom forskning tillsammans med en praktisk syn på yrket.

Campus funktioner

Våra campus och huvudkontor

Våra studenter kommer att kunna komma åt de olika campusen beroende på vilken typ av program de studerar. Utrustade med den senaste tekniken och belägna i de mest framstående stadsdelarna i varje stad, i någon av dess fyra arenor, kommer de att hitta möjligheter att utöva sport, delta i kurser, konferenser och mastersessioner som kompletterar deras akademiska program. Verksamheten som främjas av ISDE syftar till att skaffa sig större kunskap och att stärka relationerna mellan studenter.

Teknik & Digital

ISDE replikerar arbetsmiljöerna för ledande advokatbyråer och företag. Därför, som ett viktigt stöd för sin utbildning, har våra elever tillgång till samma verktyg som nya internetbaserade tekniker tillhandahåller.

madrid

Madrid är en livlig stad i ständig tillväxt. Anses av många som det naturliga vägskälet för affärer mellan Europa, Amerika och Afrika. ISDE:s campus ligger i finansdistriktet, nära huvudkontoret för ledande advokatbyråer och företag, vars yrkesverksamma utgör fakulteten och där ISDE-studenter genomför flera interna workshops.

Barcelona

Beläget i ett av de mest charmiga områdena i staden och i en byggnad som kombinerar traditionen från sin historia med alla bekvämligheter för studenter. ISDE:s campus i Barcelona har alla förutsättningar för att ge den bästa miljön för excellensbaserad utbildning och avancemang.

New York

ISDE:s huvudkontor, beläget i centrala New York, är där alla amerikanska programverksamheter samordnas, inklusive akademiska allianser med prestigefyllda universitet i hela landet.

asturias

ISDE:s campus, beläget i centrum av Oviedo, är platsen där ISDE tillhandahåller sina utbildningstjänster för norra Spanien, genom att undervisa kurser i huvudkontoret till skräddarsydd utbildning för grupper eller företag.

  Platser

  • Madrid

   C. de Serrano, 208, , Madrid

  • New York

   350 5th Ave, , New York

   • Oviedo

    ISDE Law Business School, , Oviedo

    • Madrid

     Madrid, Spanien

     Frågor