We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Introduktion

Uppdragsbeskrivning

Indiana University Robert H. McKinney School of Law ligger på Indiana: s stadsforskning och hälsovetenskapliga campus. Som den enda lagskolan i vår livliga huvudstad är vi engagerade i tillgänglighet, överkomliga priser, mångfald och excellens inom offentlig juridisk utbildning. McKinney School of Law tjänar sina studenter och samhälle som ett centrum för juridisk utbildning och vetenskaplig utredning. Våra studenter bedriver en rigorös studieperiod nedsänkt i en miljö av offentlig service och samhällsengagemang. Genom att främja en mogen känsla av integritet och en medvetenhet om ett ständigt utvecklat juridiskt yrke, ger vi studenterna möjlighet att lyckas som medborgare, yrkesverksamma och ledare.

Internationell erkännande

IU McKinney LL.M. Programmet erkändes nyligen av den internationella juristen som namngav den på tre av dess prestigefyllda LL.M. Programprislista:

 • Karriärmöjligheter
 • Bästa Law School Experience
 • Bästa värde

Uttalande om utbildningsmål

En McKinney-examen kommer att vara beredd att

 • Bygga på en befintlig bas av juridisk kunskap och färdigheter för att lyckas i kandidatens valda karriärväg.
 • Utöva ljud professionell bedömning och uppfylla etiska ansvarsområden;
 • Visa hög kompetens inom juridisk analys, resonemang, forskning och skrivning
 • Visa ödmjukhet i muntlig kommunikation i det rättsliga sammanhanget
 • Betjäna som ledare eller bidragande lagmedlem i professionella inställningar;
 • Övergång lätt till lagspraxis eller annan statlig, ideell eller privat sektor
 • Utnyttja ett nätverk av professionella relationer; och
 • Uppskatta den kompetensen som advokat kräver individuell livslångt arbete.

Varför IU McKinney Law?

Att fatta beslutet om var du bedriver en juridisk utbildning kommer att påverka resten av ditt liv. Vid McKinney Law tror vi att du hittar den bästa möjliga blandningen av teoretisk grundning och praktisk träning, hårt arbete och roligt, i en utmanande, men ändå stödjande miljö.

Vi erbjuder akademisk kompetens och professionell möjlighet:

Fantastiska fakulteten: Professorer i McKinney Law är experter på sina intresseområden och är angelägna om att hjälpa dig att behärska juridiska begrepp och lära dig att "tänka som en advokat." De flesta har professionell arbetslivserfarenhet i lagen innan du lär dig, så dina kurser kommer att blandas teoretisk och praktisk kunskap om lagen. Kontakta fakulteten för att diskutera dina akademiska ambitioner och karriärmål!

Rigorös och innovativ läroplan: När du har avslutat grunden för din juridiska utbildning i ditt första år finns det en mängd olika högskolekurser på populära områden, samt 120 valfria år varje år, inklusive små seminarier och spännande ämnen. Kolla in alla våra kurserbjudanden.

Erfarenhetslärande: Att lära sig är en kritisk del av modern juridisk utbildning. Vid IU McKinney får du gott om möjlighet att få praktisk juridisk erfarenhet. Vi erbjuder sju live-klientkliniker, tribunaler, lagomdömen, kompetensutbildning, pro bono-arbete och en mängd olika externships och clerkships. Se hur du kan tillämpa lagen. Som den enda lagskolan i huvudstaden har våra studenter prioriterad tillgång till banbrytande möjligheter.

I centrum av allt: Vårt läge i huvudstaden Indianapolis - hjärtat av staten och näringslivet - ökar allt om studentupplevelsen. Detta är en av de säkraste, mest iögonfallande städerna i landet. Sport, konst, gröna utrymmen, museer, shopping och mycket mer väntar på dig i Circle City.

Prisvärdhet och generöst stipendium: Fullständiga beräknade kostnader för vårt program finns på vår hemsida . Den låga kostnaden för vår offentliga skolundervisning kombinerat med låga levnadspriser i Indianapolis och generösa stipendier gör ofta IU McKinney till ett överkomligt och attraktivt alternativ för internationella studenter.

Stödande atmosfär: Vår vänliga fakultet och personal, för att inte tala om våra 10 000-plus alumni (träffa några av dem) som jobbar över hela världen i olika sektorer och yrken, vill att du ska lyckas och vi ska göra vårt bästa för att se att du gör det!

Platser

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Frågor