Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Jean Moulin Lyon 3 University

Introduktion

60250_Untitled.png

Université Jean Moulin Lyon 3, ett universitet öppna för världen

I hjärtat av Lyon och Bourg-en-Bresse, erbjuder Jean Moulin Universitetet en inlärningsmiljö och forskning fokuserar på mänskliga och samhällsvetenskap. Med 7 forskarskolor och 19 forskningsenheter, utvecklar tvärvetenskaplig forskning i samband med de stora frågorna i samhället.

Ledamot av University of Lyon, värd mer än 28 000 studenter och erbjuder ett brett utbud av yrkesutbildningar inom ramen för utbildning av hög kvalitet, som bidrar till den intellektuella och personlig utveckling.

Med över 5 000 internationella studerande varje år, många partnerskap i världen och projekt vetenskapligt samarbete med utländska universitet, University Jean Moulin varumärket internationalisering genom att främja student- och lärarrörlighet.

Att basera tillträde till högre utbildning om lika möjligheter är ett ständigt bekymmer för universitetet Jean Moulin Lyon 3 som bekräftar sin övertygelse om att mångfald och specificitet är rika och att var och en av oss är också definieras av dess skillnader.

Fast beslutna att arbetsmarknadens parter strävar Jean Moulin Universitetet bidrar till framgång för studenter och deras anställningsbarhet, särskilt genom att uppmuntra praktikplatser, omväxlande och entreprenörskap.

60251_Untitled2idex.png

Platser

  • Lyon

    6 cours Albert Thomas, 69008, Lyon

Frågor