Keystone logo
Kingston University LLB i juridik med yrkeserfarenhet
Kingston University

LLB i juridik med yrkeserfarenhet

Kingston upon Thames, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

På Campus

* Studenter i Storbritannien: £9 250 per år | internationellt: £14 300 för det första året

Introduktion

Varför välja den här kursen?

Vi inser att i den konkurrensutsatta juridiska världen måste akademiker vara mer rundade än någonsin. Vår LLB med yrkeserfarenhet ger alla fördelarna med en konventionell juristexamen och mycket mer.

Om du funderar på en juridisk karriär är den här kursen idealisk. Du kommer att få en förståelse för det engelska rättssystemet och ta examen med de juridiska kunskaper, färdigheter och erfarenhet som värderas av arbetsgivare. Även om du inte överväger en karriär inom advokatyrket, utvecklar en juristexamen kritiskt tänkande, logisk analys, argumentationskraft och effektiv muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.

Under loppet av denna examen kan du leda skenrättegångar och korsförhöra kriminaltekniska experter och vittnen i domstol. Du kanske arbetar i vårt juridiska rådgivningscenter, ger juridisk rådgivning i inhemska och konsumenttvister, eller så kanske du deltar i en av våra internationella mooting- eller kundintervjutävlingar.

Du tar examen med juridisk kunskap, tillämpad kompetens och arbetslivserfarenhet som värderas högt av arbetsgivare. Denna examen ger möjlighet att göra praktik under examen, en smörgåsplacering eller studera utomlands som ett extra år.

Skäl att välja Kingston University

  • Denna kurs är ackrediterad som en kvalificerad juridikexamen av Bar Standards Board (BSB) och Solicitors Regulation Authority (SRA).
  • Professionella erfarenhetsmoduler hjälper dig att utveckla både juridisk praxis och allmänna anställningsbarhetsfärdigheter.
  • Du får ett urval av branschpraktikplatser, som ger dig verklig erfarenhet inom juridikkarriärområdet.

Ackreditering

Kingston University's juridik LLB-kurser erkänns av Bar Standards Board (BSB) och Solicitors Regulation Authority (SRA) som kvalificerande juridikexamina. När du har slutfört din LLB framgångsrikt kan du gå vidare till yrkesstadiet av din juridiska utbildning längs 'LPC'-vägen, eller följa den nya 'SQE'-vägen.

Professionellt beredskapsprogram

Den här kursen innehåller det unika Professional Readiness-programmet som löper över år 1 och 2. Den är utformad för att hjälpa dig att utveckla dina yrkeskunskaper inför en praktikplats och framtida anställningar.

Du kommer att genomföra en rad praktiska workshops som kommer att forma och vårda dina mjuka färdigheter samt bygga upp din branschkunskap. Workshops kan fokusera på:

  • nätverkstekniker som syftar till att bygga kontakter och skapa möjligheter
  • bygga ditt personliga varumärke för att maximera din potential
  • förstå den juridiska sektorn och karriärvägar

Med yrkeserfarenhet

Denna examen kommer med yrkeserfarenhet, som kommer att placera dig i den verkliga världen. Det kommer att göra det möjligt för dig att skaffa relevant arbetslivserfarenhet och utveckla kritiska färdigheter. Du kommer att ha möjlighet att:

  • Genomför upp till två professionella praktikplatser på en advokatbyrå eller inom ett juridikrelaterat område;

eller

  • Ta professionella moduler i medling och/eller yrkesutövning och etik.

Denna yrkeserfarenhet kommer att hjälpa dig att få värdefull erfarenhet som förberedelse för att säkra en jobbroll efter att du har tagit examen.

Antagningar

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor