Keystone logo
Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Los Angeles College of Music

Introduktion

Los Angeles College of Music (LACM) förbereder eleverna att vara ledare i musik och erbjuder kandidat- och intresseföretagets grader och diplom program i musik, musikproduktion, Songwriting, komponera för visuella media och musikbranschen. Beläget i hjärtat av musik- och underhållningsbranschen, är fakulteten består av nuvarande ledande professionella musiker med en passion för att inspirera nästa generation. Högskolan erbjuder ett stort antal verkliga spelsituationer med professionella musiker, inte bara kamrater, vilket gör det till ett av de bästa musikskolor idag. Studentkåren består av begåvade studenter från hela världen som samarbetar tillsammans i en intim och stödjande miljö för att lära sig att skapa, spela in, utföra och marknaden banbrytande musik i dagens konkurrensutsatta musikindustrin.

(Tidigare känd som LAMA, Los Angeles Music Academy.)

LACM är ackrediterat av National Association of Schools of Music (NASM).

LA Musikhögskolan har nyligen utsetts till en av "De 20 bästa musik Uterum i USA" av TheBestSchools.org. Rangordningen webbplats anges LACM som nummer 16, över Bard College Conservatory of Music, McNally Smith, Colburn Conservatory of Music och musiker Institute. Av de moderna musikprogram noterade på rankingen, LACM rankas # 1 på västkusten.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Pasadena

    Los Angeles College of Music | 300 South Fair Oaks Ave., 91105 , Pasadena

Frågor