We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Introduktion

Lancashire Law School Är stolt över sitt nationella och internationella rykte och erbjuder en rad juridik och kriminologi kurser på både grundnivå och forskarutbildning. Vårt högkvalificerade personal inkluderar internationellt kända forskningsexperter, prisbelönta lärare och jurister med omfattande praktisk erfarenhet. Vi är stolta över att ge en livlig, stimulerande och vänlig miljö för att studera. Anställbarhet är kärnan i allt vi gör och skolan har ett utmärkt rykte inom yrkena, näringslivet och den imponerande kvaliteten på sina akademiker, som medför akademisk kaliber, professionalism och kommersiell medvetenhet på arbetsplatsen.

OM SKOLEN

Under de senaste 40 åren har Lancashire Law School utvecklat ett enastående internationellt rykte för att leverera akademiker som går in i den professionella världen med de färdigheter arbetsgivarna letar efter. Undervisningsmötena är små och personliga, levande och intellektuellt stimulerande, liksom praktiska. Vårt mål är att ge dig en superlativ studentupplevelse så att du kan uppnå det bästa av din potential och bli välutrustad för att få en inverkan i den professionella världen du väljer.

Skolan erbjuder en fullständig portfölj av grundutbildning och forskarutbildning, både i juridik och kriminologi. Våra grundutbildningskurser är alla validerade av juridiska yrken som kvalificerade jurynivåer som gör att eleverna kan utöva den professionella sidan av träningen som antingen en advokat eller barrister. Våra kriminologiska kurser ger studenterna möjlighet att kritisera straffrättsliga och straffrättsliga system ur ett socialt, ekonomiskt och kulturellt perspektiv och att driva karriär inom de bredare offentliga och samhällsbaserade tjänsterna. Skolan erbjuder också ett brett utbud av fortlöpande professionella utvecklingsmöjligheter, varav många är skräddarsydda för enskilda intressenters behov.

Skolan syftar till att

  • Vara branschledande inom tillhandahållande av lag och kriminologi utbildning
  • Upprätthålla ett lärande samhälle baserat på innovation och excellence och engagerade för att maximera styrkor och uppnåelse
  • Upprätthålla ett forskargrupp som påverkar lag, straffrätt och politik
  • Säkerställa största möjliga tillgång till utbildning för alla med förmåga och engagemang för att lyckas
  • Integrera överförbara färdigheter i hela läroplanen för att maximera studenternas anställbarhet

FORSKNING

Som juristskola kompletterar vi vårt engagemang för akademisk och professionell juridisk utbildning med högkvalitativ forskningsverksamhet. Forskningsansvariga har gått in och uppnått utmärkta resultat i alla nationella forskningsövningar sedan 1990-talet och vårt forskningsbevis fortsätter att påverka domstolsbeslut, policyutveckling och lagreform i Storbritannien, Europa och i större utsträckning på den internationella arenan. Vår personal sakkunskap informerar inte bara våra grundutbildningsprogram utan även våra undervisade och forskarbaserade forskarutbildningar.

Platser

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Frågor