We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Introduktion

Law School är välkänt för sitt engagemang för att bygga praktikklara advokater. Vi har ett av de äldsta kliniska programmen i landet, nu rankat 32:a bland över 200 ABA-rankade juridikskolor av US News och World Report. Genom kliniken har våra studenter möjlighet att spendera en betydande del av sitt tredje år med att representera riktiga kunder under överinseende av erfarna lärare. Under de senaste åren har vi utökat våra upplevelsebaserade erbjudanden till att inkludera Environmental Law & Policy Lab, Entrepreneurship Project och Human Rights Advocacy Project, genom vilka eleverna utvecklar sina färdigheter i att formulera och påverka samtidigt som de tjänar samhället. Vår läroplan kompletteras med ett omfattande Externship-program, som tillåter studenter att tillbringa en termin med att arbeta med lokala arbetsgivare inom deras yrkesintresse. Alla våra studenter deltar också i vår färdighetsläroplan för att hjälpa dem öva på de kompetenser de behöver för att börja sin juristkarriär.

Vår juristskola har också läroplaner för både civil- och common law, vilket gör att våra elever kan förbereda sig för praktik lokalt, nationellt och globalt. Vår läroplan är utformad för att ge studenterna ett unikt jämförande perspektiv från första terminen. Vi inser också att varje student har en unik inlärningsstil, så vi ger individualiserad uppmärksamhet och stöd, från och med de små avsnitten i det första årets juristkurs, och fortsätter med vårt omfattande akademiska stöd och barförberedelseprogram.

Loyolas fakultet är nationellt och internationellt kända för sitt stipendium men är lika (om inte mer) engagerade i sin undervisning. I enlighet med jesuittraditionen är vår fakultet dedikerade till att utbilda hela människan, vilket innebär att vi känner varenda en av våra elever utanför klassrummet. När jag går i korridorerna dagligen ser jag våra professorer träffa studenter för att diskutera uppsatser eller tentor, äta lunch i vårt studentcenter och träna med medlemmar av våra nationellt rankade rättegångs- och rättegångsteam.

På Loyola är vi stolta över mångfalden och kollegialiteten i vår studentkår. Med våra heltids-, deltids- och kvällsprogram gör vi juristutbildningen tillgänglig för arbetande yrkesverksamma, föräldrar och andra vars scheman kräver flexibilitet. Våra studentorganisationer skapar möjligheter för studenter att utöva sina professionella intressen, nätverka i och tjäna New Orleans-samhället och bygga relationer med varandra. Vårt alumninätverk är starkt och engagerat i varandra, juristskolan och varje generation av Loyola-studenter.

Och naturligtvis finns vi i en av de mest fantastiska städerna, inte bara i USA utan i världen.

Vårt uppdrag

1914 öppnade Loyola University New Orleans College of Law sina dörrar och hade sedan dess öppnat framtida juristers sinnen. I jesuittraditionen av akademisk stringens, strävan efter rättvisa och service till andra, har College of Law som sitt uppdrag att utbilda framtida medlemmar av advokatsamfundet till skickliga förespråkare och känsliga rådgivare som är engagerade i etiska normer i strävan. av värdighet för alla. College of Law erbjuder både civilrätt och common law läroplaner, heltid dag- och deltid kvällsprogram, samt tre gemensamma examensprogram. Kritiskt och analytiskt tänkande, etik och professionalism och ett åtagande att tjäna 2000-talets gemenskap främjas och uppmuntras. College of Law fakulteten är en gemenskap av forskare som är engagerade i akademisk excellens i undervisning och stipendium, och service till andra.

Livet i New Orleans

New Orleans är en pulserande stad för sig, och dess juridiska gemenskap är lika aktiv. Ett antal regionala och nationella byråer har kontor i New Orleans, liksom många stora, medelstora och boutique-advokatbyråer baserade i Louisiana.

College of Law erbjuder många olika fokusområden för att tjäna en mångfald av företag, entreprenörer, miljöintressen, underhållare, lokala och federala myndigheter, militära behov, internationella intressen, familjer och samhället i stort.

Ett stort centrum för de federala och statliga rättssystemen, New Orleans, är den perfekta platsen för att skapa kontakter och starta din juridiska karriär. Det finns gott om möjligheter att lära av praktiserande advokater samtidigt som de tjänar det lokala samhället. Engagera dig i lokala domstolar och få verklig erfarenhet. En Loyola Law-examen är en väg till oöverträffade prestationer. New Orleans, med sina traditioner och spännande landskap, fungerar som den perfekta bakgrunden för att lära sig och arbeta mot rättvisa.

Populära resmål

 • WWII Museum
 • New Orleans Museum of Art
 • Audubon Nature Institute
 • New Orleans City Park
 • franskt kvarter
 • Magazine Street
 • Konserveringshallen
 • St. Charles Ave. & Streetcar
 • Ångbåten Natchez
 • Mardi Gras World

Festivaler

I New Orleans kan du hitta och delta i en festival nästan varje helg på året. Det finns ingen brist på ämnen att fira heller, med teman för festivaler som sträcker sig från komfortmat (NOLA Mac N' Cheese Fest) till storskaliga musikevenemang som Voodoo Music + Arts Experience. Utbudet av festivaler som arrangeras i New Orleans är bland landets bästa och lockar både ikoniska nationella akter och udda lokala artister. På New Orleans Jazz and Heritage Festival, French Quarter Festival och andra festivaler hittar du något för allas smak.

Naturligtvis kan vi inte glömma Mardi Gras. Under flera veckor förvandlar krewes hela staden till en jättefest. Det är en säsong full av glad dekadens och färgglada kostymer.

Mat

New Orleans är landets ultimata kulinariska smältdegel! Långt över 1 000 restauranger sträcker sig över området Greater New Orleans. Många New Orleans-baserade berömda kockar, som Susan Spicer, Donald Link och Aaron Sachez, håller på att skära upp den kulinariska industrin. Oavsett om du letar efter kreolska och cajunspecialiteter, traditionell sydländsk husmanskost, avancerade gastronomiska läckerheter, rätter i europeisk stil eller de färskaste skaldjuren i söder, kommer du säkert att hitta det i Big Easy.

musik

New Orleans har en lång och anmärkningsvärd musikalisk historia. Även om New Orleans länge har ansetts vara det amerikanska epicentrum för jazz och bluesmusik, har staden mer än 80 livemusikställen som är värd för folkmusik, cajun, funk, rock och R&B. Samtida musiker och band som Big Freedia, Lil Wayne och Revivalists bär stadens musikaliska arv in i framtiden.

Ta en månbelyst promenad nerför Bourbon Street eller Frenchman Street, och du kommer att höra livemusik strömma ut från nästan varje klubb vilken kväll som helst. Du kanske bara upptäcker din nya favoritartist.

sporter

I ingen annan stad är sportfans mer passionerade. Crescent City är hem för Saints NFL fotbollslag, Pelicans NBA basketlag, Gold rugby team, Jesters National Premier League Soccer team och Big Easy Rollergirls.

Dessutom är New Orleans fullt av möjligheter för individer att delta. Lake Pontchartrain är en populär plats för fiske och segling. Stadens layout är idealisk för joggare och cyklister. För en mer äventyrlig idrottsman erbjuder DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge och Fly Circus Space spännande utmaningar.

museer

Historia är invävd i New Orleans tyg. Oavsett om du promenerar längs St. Charles Avenue eller utforskar de franska kvarteren, väntar otaliga ögonblick, platser och figurer bara på att bli återupptäckta. Här inspirerar och vägleder det förflutna vår stads framtid. Utveckla en större förståelse för lokal och nationell historia, och låt det väcka nya idéer i din juridiska resa.

New Orleans är hem för ett antal förstklassiga museer, inklusive The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, Contemporary Arts Center New Orleans och The Cabildo.

Studentberättelser

Platser

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Frågor