We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Loyola Law School

Loyola Law School

Loyola Law School

Introduktion

Välkommen till Loyola Law School .

Loyola är ett samhälle där vi gör en skillnad varje dag och vi bjuder in dig till oss. Vi är kända för att skapa advokater - faktiskt många av de främsta advokaterna i landet - som har utbildning och färdigheter för att lyckas. Som ett resultat har vi det högsta antalet Super Advokater i Southern California Top 100. Vi är stolta över att ge våra studenter de verktyg de behöver för att vara deras bästa, att vara advokater med förmåga att påverka positiva förändringar. Loyolas LLM är en boutique LLM där du kommer att få personlig uppmärksamhet, som en-till-ett-handledning med direktören för att säkerställa din framgång.

Din LLM på Loyola

På Loyola bryr vi oss om våra studenter och vi vill att de ska uppnå sina akademiska och professionella mål. Loyola erbjuder unika lärande- och nätverksmöjligheter för våra internationella studenter:

  • Med högt anpassningsbar läroplan kan du välja kurser som uppfyller dina intressen och mål, inklusive första års JD-kurser som många andra skolor inte erbjuder till internationella studenter.
  • Externship möjligheter hjälper våra studenter att få praktisk erfarenhet av advokatbyråer, företag och organisationer av allmänt intresse.
  • Rättvisa och erfarenhetsprogram för lärande gör det möjligt för eleverna att utöva advokatfärdigheter genom att hjälpa kunderna i ett brett spektrum av fall.
  • Nätverk med mer än 17 000 alumni och vårt Career Development Center hjälper eleverna att uppnå värdefull arbetslivserfarenhet efter programmet och under den praktiska träningsperioden.
  • Los Angeles är huvudstaden för underhållning och teknik! Vårt campus ligger i centrala Los Angeles, nära de bästa advokatbyråerna och domstolarna och bara 30 minuter från Silicon Beach.

Platser

  • Los Angeles

    Founders Hall 154 919 Albany Street, CA 90015, Los Angeles

Frågor