We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Manor College

Manor College

Manor College

Introduktion

Manor College är en privat institution, associerad och kandidatexamen som erkänns för sin akademiska kompetens och personliga inställning för att säkerställa att alla våra studenter lämnar sig redo att utmärka sig inom sina valda områden.

Manor College ligger strax utanför Philadelphia på ett 20 hektar stort campus i Jenkintown, Pennsylvania, och erbjuder mycket konkurrenskraftiga karriärprogram. Vi är en katolsk institution med rötter i det ukrainska amerikanska samhället och ett stolt arv av att välkomna studenter av alla trosuppfattningar och bakgrunder.

Under hela vår historia har Manor College alltid gett våra studenter en mängd alternativ för att hjälpa dem att styra sin egen inlärning och personliga utveckling. Från traditionella bostadshögskolupplevelser till onlinekurser eller karriärdrivande certifikatprogram hittar du dem alla här. Vi har till och med dubbla inskrivningsprogram för exceptionella studenter som fortfarande är i gymnasiet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Frågor