Keystone logo
NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Introduktion

Den första amerikanska universitet som är etablerat i Förenade Arabemiraten 'huvudstad, NYIT-Abu Dhabi är en levande medlem av NYIT gemenskap av globala campus. Vi erbjuder framåtblickande, karriärinriktade utbildningsprogram grund- och forskarutbildning som bedrivs på engelska av internationella lärare som är experter inom sina områden.

Examina som erbjuds inkluderar:

Business Administration - management, BS Information, nätverk och datasäkerhet, MS Instructional Technology, lärare, MS Inredning, BFA Management, MBA Maskinteknik, BS

Genom vår studie utomlands och Gateway to New York program, studenter i Abu Dhabi har möjlighet och flexibilitet att vidga sina vyer genom internationell studie utan avbrott i deras akademiska framsteg eller i den höga standarden på sin utbildning.

Campus ligger i centrum av Excellence för tillämpad forskning och utbildning (CERT) Technology Park, som gränsar till Higher Colleges of Technology i Abu Dhabi Män college.

Undervisning och avgifter

Ansökningsavgifter: AED 370

Kandidatexamen per kredit: AED 1950

Magisterexamen per kredit: AED 2680

Stipendier tillgängliga!

Accreditation

Alla utbildningar som erbjuds på NYIT-Abu Dhabi har fått initial ackreditering av kommissionen för Academic ackreditering (CAA), UAE ministeriet för högre utbildning och forskning (MOHESR).

Dessutom har NYIT program i Interior Design (BFA) och Business Administration (BS och MBA) därefter fått full CAA ackreditering. De Business Administration program är också ackrediterade av AACSB International, Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business.

I USA är NYIT godkänd av kommissionen om högre utbildning i mellersta staterna Association of Högskolor och skolor.

Karriärtjänster från dag ett

NYIT yrke färdiga utbildning kompletteras med många möjligheter som erbjuds av Office of Career Services-möjligheter som alltid kommer att vara tillgängliga för dig som en NYIT alumner.

Platser

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Frågor