Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introduktion

Världsledande inom fortsatt juridisk utbildning

Osgoode Professional Development (OSGoodePd) är den livslånga lärarmen för Osgoode Hall Law School. Under nästan tre decennier har vårt uppdrag varit konsekvent och tydligt: vi tillhandahåller ett unikt brett spektrum av tvärvetenskaplig juridisk utbildning på avancerad nivå som är utformad för yrkesverksamma. Vi är fast beslutna att:

Integrera internationellt utbildade advokater i det kanadensiska advokatyrket

Vi inser att internationellt utbildade advokater ger värdefull erfarenhet och framtidsutsikter till det kanadensiska advokatyrket. Som en del av vårt ansvar att hjälpa till med diversifieringen av advokatyrket i Kanada, Vi erbjuder det bredaste utbudet av program överallt i Kanada för internationellt utbildade advokater, utan att ta en enda storlek som passar alla. Vi förstår att internationellt utbildade advokater ofta har liknande behov och mål, men också att varje enskild student tar med sig sina egna intressen och levda upplevelser som tjänar till att berika de program de blir en del av. Bredden i våra kurserbjudanden och vårt breda utbud av studenttjänster är utformade för att hjälpa internationella studenter att uppnå akademisk framgång och karriärframgång.

Teknik& Innovation

OSGoodePd är känt globalt för sitt engagemang för pågående innovation inom utbildningsteknik och pedagogik. Vi var det första lagprogrammet i Kanada som erbjöd distansutbildning, och har arbetat för att kontinuerligt förbättra kvaliteten, tillgänglighet och flexibilitet. Vi strävar efter att vara i centrum för innovativ design och leverans av professionell juridisk utbildning, möjliggör förståelse, anslutning och transformation.

Återstår i spetsen för juridisk kunskap, expertis och förmåga

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka våra professionella utvecklingserbjudanden. När det globala samhällets behov av professionell utveckling inom juridisk utbildning utvecklas, vi introducerar nya program, kurser och sätt att lära sig för att hjälpa eleverna att nå sina mål.

Våra erbjudanden

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utöka våra professionella utvecklingserbjudanden. När det globala samhällets behov av professionell utveckling inom juridisk utbildning utvecklas, vi introducerar nya program och sätt att lära sig för att hjälpa dig att uppfylla dina professionella utvecklingsmål.

Professionell utveckling

 • Korta kurser, Konferenser& Certifikat: OSGoodPDs konferenser och korta kurser representerar en av de största samlingarna av Fortsatt juridisk utbildning (CLE) erbjudanden i Kanada.
 • Professionella LLM-kurser: Våra enskilda LLM-kurser ger proffs som ännu inte är redo att förbinda sig till ett LLM-program med ett flexibelt sätt att utforska de program de väljer.
 • Inbyggda& anpassade program för organisationer: Vi har expertis, Resurser, och teknik för att designa en anpassad version av ett befintligt program, ett certifikat, eller ett nytt program som kostnadseffektivt uppnår dina träningsmål.

Akademiska program

 • Deltid professionella LLM: Designad på forskarnivå och strukturerad för att tillgodose behoven hos den arbetande professionella, du kan välja bland 15 specialiseringar och ett brett utbud av valfria.
 • Professionella LLM på heltid:Våra professionella LLM på heltid är utformade för internationellt utbildade advokater som försöker studera eller utöva juridik i Kanada.
 • Graduate Diploma Program: Våra examensprogram ger djup inblick i specifika områden i lagen.
 • Forskning LLM:En heltidsforskningsintensiv examen, perfekt för studenter som vill fördjupa sig i specifika studieområden och för dem som överväger att gå vidare till doktorsexamen.
 • Doktorsexamen i juridik: En heltidsavancerad examen med omfattande, forskningsintensiv studie, lämplig för studenter som siktar på en akademisk anställning.

Internationellt utbildade advokater

Vi erbjuder det största antalet och bredaste utbudet av program var som helst i Kanada för internationellt utbildade advokater och erfarna proffs. Vid utformningen av dessa program fokuserar vi på de specifika behoven hos internationellt utbildade advokater. Vi erbjuder ett brett utbud av studenttjänster för att hjälpa internationella studenter att uppnå akademisk framgång och karriärframgång.

Campus funktioner

  Platser

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Frågor